KUCHARZ Szczecin oferta pracy NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 PLN
Zakres obowiązków: PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
Data publikacji: 2016-01-14
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MĄCZNA 4, 71-777 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10ZŁ/H
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MĄCZNA 4, 71-777 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH;
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MĄCZNA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 13.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Praca dwuzmianowa w Czechowicach - Dziedzicach.
SODEXO POLSKA SP. Z O. O. - 2016-06-07 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
(do przyuczenia)
Jakub Sobierajski "GIOVANI" - 2018-12-12 - Krobia (wielkopolskie)
Kierowca - zaopatrzeniowiec
Adam Kucharzyk Firma Handlowo Usługowa INSTALFLEX - 2016-10-07 - Chojnik (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PIZZY - MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA,
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "ELMI" RÓŻAK ELŻBIETA - 2019-01-24 - Brzeźnica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-07-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie produktów skrobiowych i warzywa do dalszej obróbki, przygotowywanie mięs, zup, sosów. Znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej tradycyjnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
praca w kuchni na produkcji i przygotowywaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SAŁATKI I SURÓWKI).
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-02-02 - Oświęcim (małopolskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rowy (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni Azji Południowej oraz kuchni Bliskowschodniej. Umiejętność czytania przepisów potraw w języku bengalskim.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Zamość (lubelskie)
Praca jako samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Obsługa kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków. Zatrudnienie na okres 1 roku z możliwością przedłużenia. Praca w godzinach 11.00-22.00, również w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - Śrem (wielkopolskie)
Analiza wymagań projektowych, projektowanie i implementacja oraz testowanie oprogramowania przy założonej jakości i czasie projektu, wsparcie członków zespołu. miejsce pracy: Wrocław, ul. StrzegomskaSala D
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni.Praca w godz.: 16:00- 2:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: logokontakt (at) op.pl
MEGA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i azjatyckiej, utrzymywanie czstości i porządku w miejscu pracypraca na umowe na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2017-02-22 - Chlewiska (mazowieckie)
Kuchnia polska oraz włoska. 2 dni pracy 2 dni wolne
VULCANO-LENA RADOŃ - 2016-02-02 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Biały Dunajec (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
EUROPA Elżbieta Łabuz - 2016-03-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygptpwywanie posiłków, przyjęć weselnych, imprez okolicznościowych itp.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
prowadzenie kuchni w pensjonacie, przygotowywanie i wydawnie śnidań i obiadów, pieczenie ciast, zamawianie towaru, obsługa bankietów
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2018-01-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-04-24 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)