KUCHARZ Mokobody oferta pracy Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2018-09-05
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Plac Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
Ulica pracodawcy: Plac Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.09.2018
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy ważna do: 02.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Kukle (podlaskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (łódzkie)
-przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
SERWIS I NAPRAWA APARATURY MEDYCZNEJPraca na czas określony : OD 09-10-2017 DO 26-01-2018Miejsce pracy: Wrocław, ul. Zagłębiowskasala B
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza, docelowo praca na samodzielnym stanowisku
CYPRIANÓWKA II Leokadia Skiba - 2017-05-22 - Warszowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
udzielanie klientom informacji telefonicznej o zawartych umowach, nadzór nad dokumentacją i archiwizacją dokumentów handlowych, wsparcie Departamentu przy realizacji bieżących działań
Raiffeisen Leasing Polska S.A. - 2016-12-21 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych. Praca w godz. 6-18
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-14
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kępice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; okres próbny 3 miesiące, docelowo um. na czas nieokreślony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
Zakład Gastronomiczny Leśna Chata Izabela Labudda - 2018-05-10 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, dwie zmiany (6-14,14-22). Równoważny system czasu pracy, umowa na czas określony.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa we Wrocławiu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa rozdzielń, urządzeń i maszyn elektrycznych, sieci elektroenergetycznych, prace remontowe.
Elektrociepłownia Marcel Sp. z o.o. - 2016-09-16 - Radlin (śląskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min.3m-ce. Umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
DAWMAX Oleg Rab - 2016-08-22 - Tłuszcz (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Człopa (zachodniopomorskie)
Prace magazynowe.
VERPOL Paweł Wera - 2018-04-11 - Pawłówko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
praca na stanowisku kucharza w reatauracji Gościniec "Pod Zającem" . Przygotowywanie dań zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo również w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Ostrowina (dolnośląskie)
Znajomość kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomość przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posiłków, pozyskiwanie produktów i receptur z krajów
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, pizza, obiady, obsługa klienta, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Radzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Zastępca szefa kuchni
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-05-16 - Leżajsk (podkarpackie)
roboty wykończeniowe (delegacje -Niemcy, pracodawca zapewnia dojazd)
MURBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-28 - Tarnowskie Góry (śląskie)