KUCHARZ Opole oferta pracy MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
Data publikacji: 2018-05-18
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 48, 45-070 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej
Nazwa pracodawcy:
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Krakowska 48, 45-070 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: --
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: kontakt osobisty w godz 12-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.05.2018
Oferta pracy ważna do: 01.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań zgodnie ze standardami lokalu
GRACJA Pub & Cafe Robert Kasperczuk - 2016-06-22 - Parczew (lubelskie)
Praca w Gogolinie
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Gogolin (opolskie)
Przygotowywanie składników oraz potraw z kuchni chińskiej
WENG LEE INDUSTRIES Sp.z o. o. Sp. K. - 2015-12-08 - Poznań (wielkopolskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
pokojowa
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, placków gozleme, pizzy tureckiej pide, kebabów adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków
" Marcepan Ziajkiewicz" S.C. A. Ziajkiewicz, E. Ziajkiewicz - 2016-01-08 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie dań.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-08-23 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Gedeon Richter Polska Spółka z o.o. DW Janosik - 2017-06-28 - Powroźnik (małopolskie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- praca w kuchni
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2015-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąc pracy.Rozkład czasu pracy 06:00 - 12:00 i 12:00 -18:00
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań wietnamskich i chińskich;Praca w godzinach 10:00-18:00;sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy:Zapewnia obsługę i realizację zamówień publicznych w ramach przydzielonych postępowań zgodnie z przepisami ustawy Prawo zamówień publicznych i wewnętrznymi aktami prawnymi.
Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Bydgoszczy - 2017-12-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie zawodowe lub średnie kierunkowe, mile widziane doświadczenie
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2016-06-08 - Krotoszyn (wielkopolskie)
naprawa samochodów osobowych i dostawczych
P.H.U. Mechanika Pojazdowa Reczek Dariusz - 2018-01-09 - Świętochłowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
"BROWAR NA JURZE- Ewa Piątek" Spółka Jawna - 2016-07-08 - Zawiercie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej.
HTI Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Kraków (małopolskie)
PODSTAWOWA ZWYKŁA PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OGÓRKOWA, PIECZARKOWA, ŻUREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNOŚCI TAKIE JAK MYCIE NACZYĆ, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
jw.
FIRST UNIVERSAL SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy,- obsługa kasy fiskalnej,- obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
sprzątanie pomieszczeń hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2016-05-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań ala carte, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, bankiety dla grup zorganizowanych, bufetów
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)