KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Gastronomiczny Leśna Chata Izabela Labudda

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; okres próbny 3 miesiące, docelowo um. na czas nieokreślony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
Data publikacji: 2018-05-10
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Gastronomiczny Leśna Chata Izabela Labudda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; okres próbny 3 miesiące, docelowo um. na czas nieokreślony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
do przyuczenia; książeczka sanepidowska; mile widziane doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
Zakład Gastronomiczny Leśna Chata Izabela Labudda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Rybacka 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2018
Oferta pracy ważna do: 10.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowyywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem dań kuchni ukraińskiej, polskiej, amerykańskiej i Fusion
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzegi (małopolskie)
praca kucharza w małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Według zawodu
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2017-08-22 - Żary (lubuskie)
prace przy produkcji siłowników hydraulicznych,
KAMEX Sp. z o.o. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Lubsko (lubuskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE [POTRAW ZGODNIE Z KATRA MENU, TWORZENIE NOWYCH DAŃ, OBSŁUGA IMPREZ.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kucharz kuchni jemeńskiej- praca w godzinach 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
praca związanaz w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kamionek (kujawsko-pomorskie)
Przestrzeganie przepisów prawa w sprawie żywienia dzieci i młodzieży, gotowanie, współpraca z intendentem, przestrzeganie terminów ważności, planowanie i układanie jadłospisu, odpowiedzialność za pobieranie produktów z magazynu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 4 IM. KRÓLOWEJ JADWIGI W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pomoc przy obsłudze przyjęć okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Praca w Restauracji, obsługa klienta, przygotowywanie dań na podstawie karty menu, pomoc przy przygotowywaniu posiłków oraz sporządzanie drinków i sprzedaż piwa. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność wg stanowiska, komunikatywność. Praca na dwie zmiany. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 509-143-709.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-03-31 - Wejherowo (pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Obowiązki typowe dla kucharza
Stadtwächter Thomas Schröder - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
-utrzymywanie kontaktów z klientami oraz doradztwo techniczne, - organizacja i optymalizacja tygodniowego czasu pracy serwisantów, - optymalizacja kosztów funkcjonowania serwisu, -przyjmowanie zleceń od klientów, koordynacja terminowości ich realizacji, -administracja dokumentacji w dziale technicznym, -sporządzanie ofert handlowych.
ELUMATEC Polska Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Września (wielkopolskie)
wykonywanie czynności gastronomicznych, przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - placówka w Głogowie - 2016-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
Budowa i montaż systemów zgodnie z dokumentacją techniczną, takich jak: strukturalne sieci komputerowe, włącznie ze światłowodami, instalacje telekomunikacyjne, instalacje energetyczne, instalacje alarmowe: przeciwpożarowe, przeciwwłamaniowe; telewizja przemysłowa, kontrola dostępu.
JAN NATHER ZAKŁAD ELEKTRYCZNO-ELEKTRONICZNY - 2016-01-15 - Poznań (wielkopolskie)
układanie blachy, praca na wysokościach
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Świderki (lubelskie)
Pakowanie gotowych potraw, obsługa klienta, smażenie, sporządzanie potraw.
Rafał Maciejowski Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-09-07 - Grodków (opolskie)
Praca na tokarkach/frezarkach konwencjonalnych, obróbka skrawaniem.
KKC Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-07-03 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej - 2018-04-27 - Radzymin (mazowieckie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej, sporządzaniel isty zakupów, dbanie o asortyment i porządek
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Chorzów (śląskie)
kucharz w rejestracji
ROSGARD Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Puck (pomorskie)
Kucharz w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kominy (kujawsko-pomorskie)
Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sp.j. DALL K.K. Rudyńscy - 2016-01-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych;
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Relax" Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie i powiązane z gotowaniem
Firma Handlowa Andrzej Ilczuk - 2016-04-18 - Sosnowica (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w galerii handlowej.
''POLAKOWSKI M1'' S.C. Adam Sergiusz Galos, Paweł Cisowski - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)