KUCHARZ-KELNER Włoszczowa oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: do 10 PLN
Zakres obowiązków: pomoc przy obsłudze przyjęć okolicznościowych
Data publikacji: 2016-01-13
Lokalizacja: Włoszczowa (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Włoszczowa, powiat: włoszczowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pomoc przy obsłudze przyjęć okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 10 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10zł/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włoszczowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włoszczowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 10 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Punkt Pośrednictwa Pracy Włoszczowa
Adres pracodawcy:
os. Broniewskiego 7a, 29-100 Włoszczowa, powiat: włoszczowski, woj: świętokrzyskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: włoszczowski
Gmina pracodawcy: Włoszczowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włoszczowa
Ulica pracodawcy: os. Broniewskiego
Numer budynku pracodawcy: 7a
Profil działalności pracodawcy: usługi
Oferta zgłoszona przez: Punkt Pośrednictwa Pracy Włoszczowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 13.01.2016
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków- nadzór nad pracą kuchennych- ustalanie memu- obsługa pieców konwekcyjnych, maszyn Kuter- obsługa rozdrabniarki typu "wilk", Spomasz - Nakło
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca w kuchni restauracji w godzinach od 14.00 do 21.00 (poza poniedziałkiem) + weekendy.Mile widziane osby uczace się i/lub studenci. Mile widziana książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia. Mile widziane doświadczenie
VIKTORJAN Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Raszowa (opolskie)
j/w
LIM SP. Z O.O. SP.K - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków (typ kuchnia polska - obiady, zupa, II dania, sałatki, kanapki, zapiekanki, hot-dog, hamburger. Dbanie o stanowisko pracy i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, pieczenie mięs i innych wyrobów. Dwie zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00. Praca również w dni wolne. Miejsce wykonywania pracy, Piła, ul. Wyspiańskiego 35
"FLOTINA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-18 - Piła (wielkopolskie)
Kierowca w ruchu międzynarodowym (Ukraina, Niemcy), rozładunek, załadunek, przekroczenie granicy Ukrainskiej. Umiejętność rozmowy w języku ukraińskim z kontrahentami, uzupełnianie dokumentów w języku ukraińskim.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Nowa Sól (lubuskie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz zarządzanie magazynem
A.E.T. sp. z o.o. - 2017-12-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Klimkówka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2016-06-07 - Wielącza (lubelskie)
Przygptowywanie posiłków dla gości Hotelu "Tatry" na Polanie Zgorzelisko.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2017-07-27 - Zakopane (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2016-12-02 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie rysunków urządzeń automatyki
ART 4 Poland Sp. z o.o. - 2015-11-26 - Golina (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-09-14 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Lokal skupiony przede wszystkim na obiadach 2-3 rodzaje dziennie + bar sałatkowy.
FHU WIĘC-POL w Kowalowie Dolnym - 2017-02-23 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Naprawa i konserwacja samochodów, maszyn i urządzeń zimnego utrzymania ruchu dróg.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Łaziska GórnePRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-pt 8-16
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łaziska Górne (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Chełm (lubelskie)
opieka wraz z asystentem nad dziećmi - grupa 25 dzieci, realizacja podstawy programowej
Przedszkole Publiczne KRECIK - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posilków, organizacja pracy własnej i pracowników
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2016-05-19 - Janów Lubelski (lubelskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bobowa (małopolskie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
Tworzenie i prowadzenie ewidencji kontaktów, wyszukiwanie pracowników, opracowywanie ogłoszeń.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Kraków (małopolskie)
Obslugiwanie i nadzorowanie automatycznej linii do komponowania i rozlewu różnego rodzaju bezalkoholowych napojów gazowanych. Prowadzenie procesu produkcji zgodnie z obowiązującymi instrukcjami i procedurami z zachowaniem właściwych warunków higieniczno-sanitarnych oraz przestrzegając przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Jawor (dolnośląskie)