KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Ząbki oferta pracy SYLWIA MARECKA - WÓDKA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, organizacja stanowiska pracy
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Ząbki (mazowieckie)
Pracodawca: SYLWIA MARECKA - WÓDKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Batorego 1, 05-091 Ząbki, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, organizacja stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: SYLWIA MARECKA - WÓDKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Heleny Junkiewicz 8/34, 03-543 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Heleny Junkiewicz
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2019
Oferta pracy ważna do: 11.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jasło (podkarpackie)
jw.
Carsed Sp.z o o.sk.k - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej oraz potraw typu fast food, dbanie o porzadek na stanowisku pracy, obsługa klientów.
Multi Handicraft Anna Singh - 2018-12-20 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE BURGERÓW, FRYTEK, LEMONIADY , TOSTÓW ORAZ ICH SPRZEDAŻ W FOOD TRACK
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.Miejsce wykonywania pracy : Restauracja Mei Mei
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obieranie warzyw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni greckiej ( głównie pity, tarty). Praca w godzinach 7-15. Proponowane wynagrodzenie w ramach umowy zlecenie 15,00 zł brutto na godzinę ( do negocjacji).
Kalimera Bistro Sp. z o.o. - 2018-11-26 - Bolesławiec (dolnośląskie)
sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obróbka wstępna owoców, warzyw, mięsa i ryb. Produkcja przystawek, dań zimnych i ciepłych oraz deserów zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZĄDZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 zł brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-03-23 - Słupsk (pomorskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-08-17 - Białystok (podlaskie)
prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych, diagnozowanie i opiniowanie dot. niepełnosprawności, wykonywanie specjalistycznych badań psychologicznych
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną w Żychlinie - 2018-09-06 - Żychlin (łódzkie)
prowadzenie ciągnika rolniczego, przygotowywanie pasz i karmienie bydła mlecznego, pomoc przy pracach polowych
Gospodarstwo Rolne Steckiewicz Andrzej - 2017-06-05 - Małe Olecko (warmińsko-mazurskie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca również w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w Żninie - 2016-03-17 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,14.00 - 22.00, pt., sob. 16.00-24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2017-08-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE SURÓWEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZĄDKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC SPORZĄDZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ
OŚRODEK WCZASOWO-SANAT. "STOCZNIOWIEC" SP. Z O. O. - 2017-02-17 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
BUFET GASTRONOMICZNY ZEN Maria Caban - 2018-12-03 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
CATERING&CONFERENCE SERVICE Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów na stoisku mięsnym, dbanie o wygląd i ekspozycje towaru, obsługa urządzeń tj. krajalnice, stekownice, weryfikacje terminów ważności.
Stokrotka Sp.z o.o. - 2018-08-22 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "KASIEŃKA" w HRUBIESZOWIE - 2017-10-18 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, obliczanie wartości odżywczej potraw, wynagane 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-01-20 - Bełchatów (łódzkie)
przyjmoanie towarów przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie przekąsek, deserów i surówek
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab), obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
ELMAS SAHIN Sabina Świdzińska - 2016-07-28 - Kępno (wielkopolskie)