KUCHARZ Kępno oferta pracy ELMAS SAHIN Sabina Świdzińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab), obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2016-07-28
Lokalizacja: Kępno (wielkopolskie)
Pracodawca: ELMAS SAHIN Sabina Świdzińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ks. Piotra Wawrzyniaka 2, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab), obsługa kasy fiskalnej. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kępno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kępno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: ELMAS SAHIN Sabina Świdzińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
18 Stycznia 21, 98-300 Wieluń, powiat: wieluński, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
system pracy II zmianowy: 10.00-18.00; 14.00-22.00wymagany kontakt telefoniczny z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: wieluński
Gmina pracodawcy: Wieluń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieluń
Ulica pracodawcy: 18 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2016
Oferta pracy ważna do: 27.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-11-13 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie i smażenie ryb.Przygotowywanie surówek
SMAŻALNIA RYB "MARIAS" - 2016-07-04 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, posiłków z karty, obsługa imprez
BABIOGÓRSKIE CENTRUM REHABILITACJI I HIPOTERAPII "KLAUDIA" BOŻENA MOSUR - 2018-11-07 - Juszczyn (małopolskie)
wg stanowiska, wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowiskuwynagrodzenie 3100-3900
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-01-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod wzglę-dem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowywanie produktów do sprzedaży i ich wyeksponowanie, informowanie nabywcy o walorach sprzedawanych produktów, pomoc nabywcy przy wyborze produktu, załatwianie reklamacji zakupionych towarów, przyjmowanie i zamawianie towaru w hurtowniach, obsługa klienta obywatelstwa Chińskiego
PANG JIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-10 - Mroków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej oraz mięsa kebab
Elmas Mehmet Ali Sahin - 2018-03-16 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
układanie towarów w działach: nabiał/mrożonki i motoryzacja
"AUCHAN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków.
Palka Jerzy Restauracja Słoneczna - 2016-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Montaż balustrad, bram, ogrodzeń, drobne prace budowlane. Wymagania: doświadczenie. w branży, prawo jazdy kat. B. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. w godz. 6-17, tel. 509-279-110, 508-266-525, e-mail: kowalstwo.dampc (at) wp.pl
Usługi Ślusarskie Krystian Dampc - 2016-01-28 - Wejherowo (pomorskie)
PRACA W KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ruda Śląska (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny, imprezy okolicznościowe
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła - 2018-03-12 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Wydawanie posiłków. Obróbka produktów. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
P.W. EVI Szadkowska Ewelina - 2017-04-04 - Laskowice (opolskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
DO UZGODNIENIA
PIZZERIA ''PALERMO" Seweryn Kłoś - 2015-11-26 - Pogwizdów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL I RESTAURACJA "DUET" s.c.Janusz Abramowicz i Joanna Abramowicz - 2017-07-31 - Lubsko (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych, menu tygoniowego z uwzględnieniem diet wykluczeniowych,przygotowanie ciast, deserów, wszystkich dań z karty menu, obsliczanie food costu menu, ekonomia pracy; praca w godz.07:00-15:00
Kaja Sobczyk - 2018-10-15 - Opole (opolskie)
Księgowa-kadrowa (Z)
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie średnie, książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.
MIKETA PPUIH Miketa Krystian - 2016-06-07 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja cateringu, organizacja imprez
Imperiale Magdalena Walczak - 2016-07-18 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-11-24 - Pszczew (lubuskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Cięcina (śląskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-08-23 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
Kompleksowe wykonywanie wszelkich zadań pomocniczych na budowach i przy remontach, przygotowywanie materiałów pomocniczych, pomoc robotnikom budowlanym, wykonywanie prostych czynności remontowo-budowlanych, prace porządkowe na budowie.Umowa zlecenie: 3 lata13,70 zł brutto/h, około 90h w m-cuaktualne zlecenie Suchy Dwór Wrocław ul. Agrestowa
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów do produkcji potraw, sporządzanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy, znajomość kart kalkulacyjnych.
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA GRAŻYNA KACPROWSKA - 2017-04-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w pizzerii
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2017-03-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)