KUCHARZ Opole oferta pracy Kaja Sobczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych, menu tygoniowego z uwzgl臋dnieniem diet wykluczeniowych,przygotowanie ciast, deser贸w, wszystkich da艅 z karty menu, obsliczanie food costu menu, ekonomia pracy; praca w godz.07:00-15:00
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Kaja Sobczyk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 31, 45-067 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych, menu tygoniowego z uwzgl臋dnieniem diet wykluczeniowych,przygotowanie ciast, deser贸w, wszystkich da艅 z karty menu, obsliczanie food costu menu, ekonomia pracy; praca w godz.07:00-15:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: wy偶sze (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukrai艅ski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 oblicznia ceny potraw, oraz przygotowywanie potraw dietetycznych.
Nazwa pracodawcy: Kaja Sobczyk
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 31, 45-067 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ksia偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie w godz.8-20, tel 8-16 lub e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 29.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni na o艣rodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - 艢wieszyno (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
praca na magazynie z materia艂ami budowlanymi, nawozami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Dobryszyce (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i deser贸w z karty da艅.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SP脫艁KA JAWNA - 2017-01-10 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-08-25 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw, obr贸bka mi臋sa, warzyw, wydawanie zam贸wionych posi艂k贸w.WYMAGANIA:mile widziane do艣wiadczenie.
D膭BROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-10-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Olkusz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅, dob贸r odpowiednich sk艂adnik贸w do potraw, obs艂uga narz臋dzi kuchennych.
MA艁GORZATA SOBO艃 - LMS SUPER-SAM Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy - 2017-04-27 - Z艂ojec (lubelskie)
Mo偶liwo艣膰 przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Kobla艅ski - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chod贸w (mazowieckie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykszta艂cenie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafa艂 艢wierczek - 2016-08-24 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dow贸z posi艂k贸w na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Rzesz贸w (podkarpackie)
etykietowanie wyrob贸w, przygotowanie do wysy艂ki, kompletowanie, pakowanie, zaopatrzenie, przew贸z towaru
Zak艂ad Wyrob贸w z Drewna "Wampol" Lech W膮cha艂a - 2016-08-01 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA D&S - 2015-12-01 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Obs艂uga maszyn i urzadze艅 produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Dor臋czanie przesy艂ek miejskich na terenie wyznaczonego obszaru. Praca w godzinach: 06.00-16.00.
艁ukasz Siemaszko MENTOR - 2016-12-12 - Opole (opolskie)
Przed艂u偶anie paznokci metod膮 偶elow膮 i akrylow膮. Malowanie ozdobne paznokci, zabiegi regeneruj膮ce sk贸r臋 d艂oni -parafina, manicure klasyczny i hybrydowy, pedicure klasyczny i leczniczy, parafina na stopy, henna brwi i rz臋s oraz regulacja, depilacja twarzy woskiem, sprzeda偶 profesjonalnych kosmetyk贸w
Ma艂gorzata Celmer, SALON URODY "MILENIUM" - 2017-05-17 - Gda艅sk (pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzi艅skiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Lublin (lubelskie)
sporz膮dzanie da艅 s kartysporz膮dzanie da艅 na wesela i imprezy okoliczno艣ciowe
PHU DAREX Dariusz Gajewski - 2017-06-12 - Grodk贸w (opolskie)
do艣wiadczenie na stanowiskach garma偶erskich po przygotowanie mi臋sa np. kloc, p艂ytawymagana dyspozycyjno艣膰 i kreatywno艣膰praca na czas okre艣lony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dost臋pna w sali G
Mini-Browar i Restauracja SPI呕 Arkadiusz Spi偶 - 2017-02-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, samodzielne gotowanie.
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2017-05-26 - Ryn (warmi艅sko-mazurskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
Mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, prawo jazdy kat. C+E. Godziny pracy wg ustawy o czasie pracy kierowcy. Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
Przedsi臋biorstwo Transportu Samochodowego W臉GLO-TRANS - 2016-04-15 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w, sma偶enie we fryturze, obs艂uga klient贸w, prace porz膮dkowe
"Librex" Izabela Orze艂 - 2018-08-24 - Pu艂awy (lubelskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie da艅 kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (ma艂opolskie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2018-06-11 - Krzeszowice (ma艂opolskie)