KUCHARZ Wrocław oferta pracy Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: doświadczenie na stanowiskach garmażerskich po przygotowanie mięsa np. kloc, płytawymagana dyspozycyjność i kreatywnośćpraca na czas określony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 2, 50-106 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
doświadczenie na stanowiskach garmażerskich po przygotowanie mięsa np. kloc, płytawymagana dyspozycyjność i kreatywnośćpraca na czas określony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne, 3 lata stażu pracy udokumentowane na stanowisku kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Rynek 2, 50-106 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 21.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2018-03-06 - Kościan (wielkopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
Nauczyciel psycholog
Szkoła Podstawowa im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Szepietowie - 2017-10-27 - Szepietowo (podlaskie)
przygotowanie posiłków, odpowiedzialnośc za imprezę, zamawianie towaru
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ IM. ANNY BEDNARZ-ŚLIWOWSKIEJ - 2018-06-22 - Posada (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej i włoskiej. Praca w systemie dzień/dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Gotowanie
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-11-14 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)
Firma handlowa zajmująca się sprzedażą mrożonych owoców i warzyw na terenie UE. Kontakt z klientami, logistyka, obsługa zamówień. Wymagane wykształcenie wyższe, umiejętność obsługi komputera (Word, Exel) oraz dobra znajomość jęzka angielskiego w mowie i w piśmie. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na pełen etat lub umowę-zlecenia. Zgłoszenia telefonicze lub cv na email do pracodawcy.
POLFRUTA Agnieszka Moczyńska - 2016-01-27 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy i dań mięsnych
Bar Gastronomiczny"Żródełko",Transport Zarobkowy Kuzańscy S.J - 2017-09-07 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2016-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa programów obsługi klienta serwisu, sprzedaż części, dojazd autem firmowym po części na terenie mazowsza
SPRZEDAŻ ARTYKUŁÓW MOTORYZACYJNYCH Rejer Łukasz Artur - 2016-09-26 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy i dobry wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Nisko (podkarpackie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie ciasta zgodnie z recepturą, przeprowadzanie jago fermentacji, formowanie ręczne lub mechaniczne chleba i bułek, wypiek pieczywa
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2017-10-16 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
Bar Kurcze Pieczone - 2017-03-23 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
prace kucharskie,przygotowywanie potraw wg. przepisów
Remes Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Opalenica (wielkopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
układanie menu, przygotowywanie posiłków
FHU "ŻARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno - 2018-01-04 - Krosno (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA WŁOSKA
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)