KUCHARZ Kościan oferta pracy "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
Data publikacji: 2018-03-06
Lokalizacja: Kościan (wielkopolskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Kościuszki 15, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościan
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Al. Kościuszki 15, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościan
Ulica pracodawcy: Al. Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.03.2018
Data dodania oferty pracy: 05.03.2018
Oferta pracy ważna do: 20.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczawno (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2016-04-25 - Czarna Woda (pomorskie)
Prowadzenie kadr i płac dla klientów biura rachunkowego.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kozienice (mazowieckie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
Przyjmowanie i wydawanie towarów, odbiór ilościowy i jakościowy, sporządzanie dokumentacji magazynowej, udział w inwentaryzacji.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Piła (wielkopolskie)
Brak danych
SOWRAD - 2017-05-02 - Zaczernie (podkarpackie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-05-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Tynkowanie ścian, a następnie szpachlowanie ścian na wskazanej przez pracodawcę budowie we Wroclawiu, wykonywanie ścianek dzialowych (muorwanie), praca wewnątrz budynku; praca na umowę o dzieło-pracodawca nie będzie odprowadzał składek na ubezpieczenie społeczne; dyspozycyjnosć w godzinach: 7:00-17:00; pk. 140 godzin pracy w miesiącu; oferta dostepna w sali D
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie ofert handlowych dla klientów, budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji z klientem, obsługa klientów i bieżących zamówień, obsługa rynków zagranicznych, prowadzenie dokumentacji handlowej
P.P.H.U. " KAMPOL" - 2016-09-09 - Rusiec (łódzkie)
wg stanowiska
Zespół Szkół Chrzypsko Wielkie - 2016-08-31 - Chrzypsko Wielkie (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Kochlice (dolnośląskie)
naliczanie wynagrodzeń, świadczeń pracowniczych, składek ZUS oraz zaliczek na podatek dochodowy
HUTA CYNKU "MIASTECZKO ŚLĄSKIE" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-10 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Mile widziana znajomosć kuchni molekularnej, fit.
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2015-10-26 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)
1. dbanie o pełne wyposażenie w sprzęt kuchenny oraz gospodarczy niezbędny do właściwej realizacji powierzonych zadań, 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z reżimem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpieczeństwa zdrowego żywienia, 4. wydawanie posiłków zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczyń, sprzętu i wyposażenia zgodnie z obowiązującymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpisów w miesięcznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetykę pomieszczeń, porządek i ład oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o właściwą postawę, ubiór i własny stan higieniczny.PREFEROWANE BĘDĄ OSOBY POSIADAJĄCE DOŚWIADCZENIE W PRACY W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-01-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-04-20 - Obrzycko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2018-02-16 - Częstochowa (śląskie)
prowadzenie pojazdu; załadowywanie i rozładowywanie oraz nadzór nad załadunkiem i wyładunkiem; obsługa codzienna pojazdów i przyczep; inne prace podejmowane w celu wykonania zadania służbowego lub zapewnienia bezpieczeństwa osób, pojazdu i rzeczy; niezbedne formalności administracyjne; utrzymanie pojazdu w czystości.
GLOBAL TRAKK SP. Z O.O. - 2016-10-06 - Kije (lubuskie)
Spawanie zabudów autotransporterów
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE WEGA A SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-08 - Kalisz (wielkopolskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Ługi (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, zmywanie naczyń, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2016-04-11 - Stężyca (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
OBSŁUGA MASZYN DO PRODUKCJI CERAMIKI
Cegielnia Stopka Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Okole (kujawsko-pomorskie)