KUCHARZ Złojec oferta pracy MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych.
Data publikacji: 2017-04-27
Lokalizacja: Złojec (lubelskie)
Pracodawca: MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-413 Złojec 148, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złojec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nielisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość branży gastronomicznej, dobierania odpowiednich produktów do potraw.
Nazwa pracodawcy:
MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zawada 41 d, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawada
Numer budynku pracodawcy: 41 d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.04.2017
Data dodania oferty pracy: 27.04.2017
Oferta pracy ważna do: 26.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
x
Bohema, Monika Kurza - 2017-03-07 - Supraśl (podlaskie)
Laborant chemiczny
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Rudniki (śląskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Mile widziana ks. sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do jej wyrobienia
GASTRO-TECH Beata Fas - 2018-03-06 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie dań, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu półproduktów, pieczenie, dekorowanie wyrobów cukierniczych
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Bobowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych przedszkola. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 91.
Przedszkole nr 47 "Leśny Ludek" - 2016-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
obsługa klienta,
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Szaflary (małopolskie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
sprzątanie oddziałów szpitala
CLAR SYSTEM S.A. - 2017-05-11 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Lublin (lubelskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, prawo jazdy kat: B - mile widziane, zdolność do pracy na wysokości; zakres obowiązków: docieplenia budynków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice i Zabrze;
Usługi Ogólno-budowlane Krzysztof Groberski - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
szef kuchni, obróbka mięsa wołowego, organizacja pracy - menadżer kuchni, kalkulacja dań, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracowników, gotowanie na żywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI-GASTRONOMIA "PRESTIŻ" - 2017-02-21 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywaniu kompletnych posiłków dla pacjentów szpitala zgodnie z obowiązującymi zasadami żywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2017-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Osoba pracująca na stanowisku będzie odpowiedzialna za: organizowanie, zarządzanie oraz kontrolowanie pracy podwładnych, włącznie ze wszystkimi działami administracyjnymi; nadzorowanie rekordów księgowych odnoszących się do danych oddziałów firmy w sposób dokładny, pełny oraz zgodny z wymaganiami czasowymi; zapewnienie zgodności rekordów księgowych z US GAAP oraz innymi wymaganiami ustawowymi, a także zgodności z wewnętrznymi procedurami i politykami PMI; implementację wzorów organizacji pracy zgodnie z kluczowymi wskaźnikami efektywności (KPI) oraz wytycznymi SLA-OLA; administrowanie faktur przychodzących i/lub oświadczeń o wydatkach oraz przetwarzania zleceń płatniczych; kontrolę nad wejściami do systemu rachunków i kont sprawozdań bilansowych, w celu zapewnienia ich zgodności z wymaganiami ustawowymi; zarządzanie transakcjami bankowymi i kompensowanie walut; współpraca w zamykaniu i/lub przygotowywaniu rachunków statutowych i rachunków wg US GAAP, a także deklaracji podatkowych; przygotowywanie raportów statystycznych i finansowych i/lub procesów budżetowych; proponowanie i wdrażanie zmian i ulepszeń w procedurach księgowych w celu ciągłego wzrostu efektywności.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kraków (małopolskie)
jw
Agencja Służby Społecznej B.Kościelak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Syrynia (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, kebabów, słatekoobsługa klienta, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Barwice (zachodniopomorskie)
Prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów (pełne księgi). Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIURO RACHUNKOWE CONSENSUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
"RE MAR", Renata Golonka - 2017-09-26 - Stary Sącz (małopolskie)
-Praca w Restauracji Piaskowa,-Godziny pracy i wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą,-Kontakt telefoniczny 58-531-44-74, 600-326-836-Adres e-mai: biuro (at) piaskowa.tczew.pl
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2015-12-09 - Tczew (pomorskie)
Przygotowyawnie posiłków, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Dbanie o czystość i porządek na terenie marketu budowlanego. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 od poniedziałku do niedzieli w Bielsku-Białej (grafik do ustalenia).
MAXUS CLEANING Sp. z o.o. - 2016-10-14 - Bielsko-Biała (śląskie)