KUCHARZ (RESTAURACJA) Stary S膮cz oferta pracy "RE MAR", Renata Golonka
Stanowisko: KUCHARZ (RESTAURACJA)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przechowywanie 偶ywno艣ci, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw i deser贸w, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzie艅 w godzinach 10:00-22:00.
Data publikacji: 2017-09-26
Lokalizacja: Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Pracodawca: "RE MAR", Renata Golonka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 18, 33-340 Stary S膮cz, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przechowywanie 偶ywno艣ci, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw i deser贸w, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzie艅 w godzinach 10:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (RESTAURACJA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Stary S膮cz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Stary S膮cz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.09.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne lub do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: "RE MAR", Renata Golonka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
Rynek 18, 33-340 Stary S膮cz, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowos膮decki
Gmina pracodawcy: Stary S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Stary S膮cz
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
dzia艂alno艣膰 rozrywkowa, wykonywanie rob贸t og贸lnobudowlanych
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 25.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obr贸bka wst臋pna produktu, przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Katering, przygotowywanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej (艣niadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
-Ub贸j 偶ywca wieprzowego,-Rozbi贸r p贸艂tusz wieprzowych,-Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania i wy偶ywienia,-Kontakt: telefon: 509-706-134-Kontakt e-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. R膭BA艁A SP. Z O.O. - 2018-02-28 - Bielawki (pomorskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, wybieranie naczy艅 do podawania da艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, zarz膮dzanie sk艂adnikami, ustalanie estetycznych sposob贸w podawnia da艅
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulech贸w (lubuskie)
Zgodnie z programem st膮zu. Oferta przeznaczona dla os贸b poni偶ej 30 roku zycia z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
jw
IMPEL SYNERGIES SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
naprawa samochod贸w ci臋偶arowych, diagnozowanie b艂臋d贸w i ich naprawa
P.P.H.U. " BATIS" Sp贸艂ka z o. o. - 2017-03-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - D膮br贸wka (ma艂opolskie)
montaz ogrodze艅,stolarka ogrodowa-monta偶(tarasy,altany i inne)
MIR-BUD US艁UGI REMONTOWO-BUDOWLANE MIROS艁AW WOJKOWSKI - 2017-03-02 - Wola 艁adowska (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenei zawodowe - kucharz. Firma poszukuje os贸b, kt贸re chc膮 si臋 rozwija膰 w zawodzie kucharza. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
Bronis艂awa Prus ORCHIDEA - 2016-01-25 - Rudy (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie pizzy, makaronow, sa艂atek, hot-dog贸w, burger贸w
PANINI FHU BEATA WO殴NICKA - 2017-07-07 - Przybiern贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
US艁UGI REKLAMOWE Maria Ko艂ata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
prace gastronomiczne
O艢RODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2017-12-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
-
Firma Us艂ugowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2018-08-31 - Stara Kiszewa (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - P艂ock (mazowieckie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i przek膮sek, dbanie o porz膮dek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-10-28 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Gotowanie, zmywanie, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w kuchni.
FHU Anna Szymczycha - 2016-07-25 - Lubacz贸w (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni polskiej.
"HOTEL SCOUT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2018-07-30 - Sulech贸w (lubuskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
krojenie, szlifowanie szk艂a itp.
"LIG臉ZA" Sp. z o.o. - 2016-04-07 - Rogo藕nik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pu艂awy (lubelskie)
Wykonywanie pracy wynikaj膮cej z technologii obr贸bki r臋cznej, zgodnie z dokumentacj膮, obs艂uga szlifierki, wiertarki, odpowiedni dob贸r narz臋dzi do rodzaju obr贸bki i materia艂u, dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny u偶ywanych maszyn i narz臋dzi, sprawdzanie zgodno艣ci wykonania obrabianego przedmiotu z rysunkiem technicznym, optymalne wykorzystywanie materia艂贸w, narz臋dzi i maszyn, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, pomoc w monta偶u wyrob贸w. Przewo偶enie materia艂贸w/produkt贸w do i od podwykonawc贸w i klient贸w.Koordynacja z Kierownikiem Produkcji/Technologime w kwestii planowanych przewoz贸w gotowo艣膰 materia艂贸w i produkt贸w do transportu, wymagany czas realizacji.Kontrola odbieranych zam贸wie艅, pod wzgl臋dem kompletno艣ci.Kontrola dostarczonych materia艂贸w pod wzgl臋dem ilo艣ci i jako艣ci.Nadz贸r i weryfikacja znakowania i magazynowania materia艂贸w w zale偶no艣ci od gatunku i asortymentu.Sprawdzanie kompletno艣ci przewo偶onego 艂adunkuMonitorowanie zam贸wie艅 u dostawc贸w i zlece艅 u klient贸w w celu optymalnego planowania transportu (minimalizacja przejazd贸w i czasu)Dbanie o sprawno艣膰 powierzonego samochodu (zg艂aszanie usterek, pilnowanie termin贸w przegl膮d贸w,)Nadz贸r nad dokumentacj膮 transportupraca w godz. 7-15
MS KONSTAL MARZEC SP脫艁KA JAWNA - 2018-01-24 - Chmiel贸w (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe , do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomo艣膰 j. angielskiego w stoniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni chi艅sko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)