KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Leszno oferta pracy Imperiale Magdalena Walczak

Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja cateringu, organizacja imprez
Data publikacji: 2016-07-18
Lokalizacja: Leszno (wielkopolskie)
Pracodawca: Imperiale Magdalena Walczak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ma艂a Ko艣cia艅ska 7, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja cateringu, organizacja imprez
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Leszno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Leszno
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Leszno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮zeczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Imperiale Magdalena Walczak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
Ma艂a Ko艣cia艅ska 7, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Leszno
Gmina pracodawcy: Leszno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Leszno
Ulica pracodawcy: Ma艂a Ko艣cia艅ska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - 艁apy (podlaskie)
Pomoc przy wykonywaniu projekt贸w drogowych oraz przy uzgadnianiu tymczasowej organizacji ruchu.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalenie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, potraw kuchni azjatyckiej (tajskiej). Wymagania: wykszta艂cenie co najmniej podstawowe, co najmniej 1 rok sta偶u pracy, znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej (tajskiej), wa偶na ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Prowansja Sp. zo.o. - 2017-09-27 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bo偶ena Duda O藕dzi艅ska - 2017-10-18 - Cieszyn (艣l膮skie)
- obs艂uga klient贸w, - wyk艂adanie towaru, metek cenowych- porz膮dkowanie przydzielonych stref towarowych- dbanie o prawid艂owe eksponowanie towaru zgodnie ze standardami firmy
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Gorlice (ma艂opolskie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W KUCHNI I NA ZAPLECZU
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce pracy Zak艂ad Piel臋gnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
JOMAR-MED SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-12 - Pilica (艣l膮skie)
Kucharz
Powiatowe Centrum Rozwoju Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Chojn贸w (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, obr贸bka wst臋pna p贸艂produkt贸wWYMAGANIA: do艣wiadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (艣l膮skie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w w Restauracjizapewnianie jako艣ci, 艣wie偶o艣ci, efektywno艣ci oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasj膮 do serwowanych produkt贸w i ci膮g艂e uczenie si臋 o ich zawarto艣ci, pochodzeniu i innych zaletach, a tak偶e dzieleniu si臋 swoj膮 wiedz膮 z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obs艂ugiwanie klient贸w z trosk膮 i uwag膮,patrzenie na sw贸j obszar oczami klient贸w i inicjowanie codziennych rozm贸w z nimi tak, by uzyskiwa膰 sta艂e informacje zwrotne o ich do艣wiadczeniach, a tak偶e poznawa膰 ich potrzeby i 偶yczenia.
Bart艂omiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "MR脫Z" Zbigniew Mr贸z - 2016-03-30 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standard贸w restauracji dot.przygotowania posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w lub pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w z karty da艅.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2016-08-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przyrz膮dzanie da艅 z karty, przygotowywanie menu na przyj臋cia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-10-31 - I艂owa (lubuskie)
w/g stanowiska
TUDOM Jacek Dziedzina - 2017-05-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posi艂k贸w. Organizacja i nadz贸r nad prac膮 kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jad艂ospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony (6 miesi臋cy). Docelowo umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe lub 艣rednie kierunkowe. Minimum 2 lata do艣wiadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskaza艅 zdrowotynych. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzaj膮ce poziom wykszta艂cenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-12-14 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w; przyjmowanie i wydawanie zam贸wie艅
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-02-12 - Lubosz (wielkopolskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sokola (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze.
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-05-24 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem, wst臋pn膮 obr贸bk膮 surowc贸w.
Przemys艂aw Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, planowanie jad艂ospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast food贸w
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta
kontakt przez OHP - 2017-07-06 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)