KUCHARZ Stary Lubosz oferta pracy Przemys艂aw Trawi艅ski SABROSO Catering

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garma偶eryjne)
Data publikacji: 2016-08-22
Lokalizacja: Stary Lubosz (wielkopolskie)
Pracodawca: Przemys艂aw Trawi艅ski SABROSO Catering
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣cia艅ska 26, 64-000 Stary Lubosz, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potrwa (dania obiadowe, pizza, fast-food, wyroby garma偶eryjne)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Stary Lubosz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艣cia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艣cian
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie, dyspozycyjno艣膰,
Nazwa pracodawcy: Przemys艂aw Trawi艅ski SABROSO Catering
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Adres pracodawcy:
Ko艣cia艅ska 26, 64-000 Stary Lubosz, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ko艣cia艅ski
Gmina pracodawcy: Ko艣cian
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Stary Lubosz
Ulica pracodawcy: Ko艣cia艅ska
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: catering
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie posi艂k贸w,偶ywienie dzieci w szkole wg obowi膮zuj膮cych norm zywienia
Szko艂a Podstawowa Nr 10 - 2016-01-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Kr贸lewska (lubelskie)
u艂o偶enie karty da艅, przyrz膮dzanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Piaski (lubelskie)
Praca w restauracji hotelowej.
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Sp贸艂ka Cywilna - 2016-01-05 - Sierpc (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Profesjonalne przygotowanie potraw wg receptur,dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
Eurest Poland Sp.z o.oul.Jana Olbrachta 9401-102 Warszawa - 2015-12-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Pracownik przygotowujacy posi艂ki na sto艂贸wce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (艣l膮skie)
spawanie na prefabrykacj臋 TIG 141/111
"ENERGOP" Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Sochaczew (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z receptur膮
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & 艁ukasz Lipi艅ski - 2017-04-25 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
UDZIELANIE TECHNICZNEGO WSPARCIA KLIENTOM, WSP脫LPRACA Z ODZIA艁EM SPRZEDA呕Y,
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obs艂uga p艂yty grillowej i frytury, sma偶enie da艅 nas grillu
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Prowadzenie grupy przedszkolnej (3-latk贸w). Praca na dwie zmiany w godzinach: 6:30 - 14.30, 10.30 - 18:30.
Niepubliczne Przedszkole Galaktyka Przedszkolaka - 2018-02-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w polskich i kuchni i kuchni kresowej; dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak da艅; przygotowywanie stanowiska pracy; obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej,pizzy tureckiej, kebab贸w: adana,iskender, sis. Deser贸w baklava, borek, pierog贸w manty, praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
CAN KERPI脟 KERPI脟 INVESTMENT - 2017-05-10 - Opole (opolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie, sporz膮dzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deser贸w.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (艣l膮skie)
wg stanowiska
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
praca w restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROS艁AW KU殴NIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarz膮dzania sk艂adnikami - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - rozdzielnie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-04-18 - Olsztyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (obiady, imprezy okoliczno艣ciowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres pr贸bny. Nast臋pnie umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Docelowo zatrudnienie na sta艂e.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MA艁A GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBA艃SKA - 2016-09-19 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Sprzedawca w bran偶y przemys艂owej. Tel. 606 827 785 Aleksander Waszkiewicz
Waszkiewicz Aleksander Sklep Przemys艂owy - 2016-01-12 - Krzeszyce (lubuskie)
przygotowywanie, wydawanie oraz obs艂uga stoiska gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 przygotowywanych potraw i ilo艣膰 oraz wag臋 wydawanych porcji, wsp贸艂praca przy planowaniu jad艂ospisu z uwzgl臋dnieniem diet, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, wykonywanie przerob贸w m膮cznych oraz przetwor贸w, troska o racjonalne wykorzystywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych i sprz臋tu kuchennego, utrzymywania w nale偶ytym stanie maszyn i sprz臋tu kuchennego oraz pomieszcze艅 kuchenno- magazynowych. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce, docelowo na czas nieokre艣lony. Zmiany w zakresie godzin 08.00-20.00.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RZADKOWIE - 2017-11-08 - Rzadkowo (wielkopolskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca na kuchni, przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)