KUCHARZ Stępień oferta pracy Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni, prace porządkowe
Data publikacji: 2016-01-22
Lokalizacja: Stępień (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-500 Stępień, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni, prace porządkowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stępień
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: braniewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Braniewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
14-500 Stępień, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, bezpośredni kontakt z pracodawcą
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: braniewski
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stępień
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.01.2016
Data dodania oferty pracy: 13.01.2016
Oferta pracy ważna do: 01.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
Skanska S.A w Kielcach - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Gniezno (wielkopolskie)
obowiązki zlecone przez szefa kuchni,przygotowywanie posiłków dla gościhotelowych, przygotowywanie dań z karty menu, pace porządkowe
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE " FOTPOL" S.C. GRZEGORZ BOKUN, VIOLETTA BOKUN - 2017-01-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
naprawa samochodów osobowych
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzedzie, maszyn i urządzeń. Tworzenie samodzielnych kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Małków (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
poszukiwanie i obsługa klientów w transporcie międzynarodowym, budowa własnej bazy pracodawców, dbanie o wysoki standard obsługi klienta oraz świadczpnych usług, rejestracja zleceń, ustalanie trybu i warunków realizacji zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej
P.U.H. MONIKA OSAK - 2017-02-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Bydgoszcz (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw od podstaw, utrzymanie czystości na terenie kuchni, jedna zmiana 9.00-21.00, praca co drugi dzień także w soboty i niedziele
"RESTAURACJA POPULARNA" JAN SADOWSKI I KATARZYNA SADOWSKA - 2016-10-07 - Działoszyn (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw i nadzór nad ich jakością.
MIĘDZYWOJEWÓDZKA USŁUGOWA SPÓŁKA INWALIDÓW Sp. z o.o. w Kielcach, ul. Paderewskiego 14 Kielce - 2017-03-08 - Górno (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań lunchowych, śniadań, przygotowywanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych i zup, obróbka wstępna warzyw, mięs i owoców; utrzymywanie czystości stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
Kucharz/ Pizzer
BISTRO CAPONE - 2016-01-28 - Wiśniowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie surówek, mieszanie sosów według receptury, obsługa noża elektrycznego do krojenia mięsa kebab, obsługa klienta i kasy fiskalne, sprzątanie stanowiska pracy. Wymagane wykształcenie zawodowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej oraz 3 miesięczne doświadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym - kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wg przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim), współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra najomość języka wietnamskiego. Umiejętnośc przyrządzania potraw wietnamskich i azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wołomin (mazowieckie)
Organizacja pracy własnej i innych, przestrzeganie właściwego podziału pracy i nadzór nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepisów BHP, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, pomysłowość w urozmaicaniu posiłków, właściwe porcjowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, współpraca ze specjalistą do spraw żywienia i zaopatrzenia oraz pomocą kuchenną.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
Pozyskanie drewna w lesie na terenie Zabiały i Starego Sioła
Cisło Wojciech - Zakład Usług Leśnych - 2017-07-06 - Oleszyce (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie gastronomiczne mile widziane, doświadczenie zawodowe - mile widziane, aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznychPraca od wt - nd od 10.00-22.00 - co drugi dzień 12 godzin
EWA LEDWOŃ ZAJAZD "U ROMANA" - 2019-01-29 - Woźniki (śląskie)
Utrzymywanie wysokich standardów higieny. Przygotowanie składników do potraw dla starszego szefa kuchni. Dokładne "mierzenie" składników i wielkości porcji miseczki według standardów. Radzenie sobie z dostawami i rotacją zapasów.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowch i produkcyjnych
ZAKŁADY DROBIARSKIE "KOZIEGŁOWY" SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Koziegłowy (wielkopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)