KUCHARZ/KA Bolęcin oferta pracy BAST Magdalena Gołdzińska
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Data publikacji: 2016-08-30
Lokalizacja: Bolęcin (małopolskie)
Pracodawca: BAST Magdalena Gołdzińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-540 Bolęcin, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia polska
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 7-15, pon-pt
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolęcin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebinia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na stanowisku kucharz/ka min. 2 lata - kuchnia polska,książeczka SANEPID-owska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: BAST Magdalena Gołdzińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Borowcowa 124, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, koniecznie najpierw kontakt telefoniczny celem umówienia się na rozmowę (pracodawca nie zawsze dostępny w siedzibie firmy)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: przed spotkaniem koniecznie kontakt telefoniczny celem umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrzanów
Adres strony pracodawcy: www.bast-polska.pl
Ulica pracodawcy: Borowcowa
Numer budynku pracodawcy: 124
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2016
Oferta pracy ważna do: 29.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, może być osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gutów
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gutów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie potraw, zamówień
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Złotoryja (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
Praca na kuchni (prosta kuchnia polska), obsługa klienta, prace porządkowe w celu utrzymania czystości w części restauracyjnej i hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
wg umowy
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2016-04-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w pizzerii
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2017-03-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sporządzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni koreańskiej, zaopatrywanie stanowiska pracy w surowce i półprodukty do przyrządzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowanie i sprzedaż produktów gastronomicznych (gofry, naleśniki, lody). Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe w gastronomii, książeczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wiesława Iwaniak - 2016-04-14 - Ząbki (mazowieckie)
-samodzielna produkcja i półprodukcja-nadzór nad osobami podlegającymi-nadzór i planowanie dostaw-kontrola jakości i formy wydawania posiłków-znajomość HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI WĘSIERSKI, ALEKSANDRA WĘSIERSKA OBERŻA CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw a'la carte, utrzymanie wysokich standartów wydawanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
DOMOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości surowców, półproduktów i produktów, kontrola stanów magazynowych.
Andoria Beata Kopras - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie burgerów
XO BURGER sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-07 - Lubin (dolnośląskie)
sprawdzanie karty menu, gotowanie potraw, przyrządzanie deserów, zamawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-03-09 - Kroczyce (śląskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
Produkcja wyrobów mącznych typu pierogi, kluski śląskie itd
B&M Szpendowscy s.c. - 2016-06-14 - Sieradz (łódzkie)
Umiejętne łączenie przypraw orientalnych sprowadzanych z zagranicy celem sporządzenia potraw arabskich rodem z Jemenu.
Hayati Group Sp. z o.o. - 2018-06-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta ,przygotowanie posiłków,odbiór towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzanów (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłów, dbałość o czystość w kuchni, prowadzenie magazynu
Restauracja ,,BOSS" - 2018-04-12 - Dziwnów (zachodniopomorskie)