KUCHARZ W STAREJ KARCZMIE REGIONALNEJ Szczyrk oferta pracy Regionalny Zajazd Biały Krzyż
Stanowisko: KUCHARZ W STAREJ KARCZMIE REGIONALNEJ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków regionalnych, tradycyjna kuchnia polska.
Data publikacji: 2016-11-18
Lokalizacja: Szczyrk (śląskie)
Pracodawca: Regionalny Zajazd Biały Krzyż
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WIŚLAŃSKA 1, 43-370 Szczyrk, powiat: bielski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków regionalnych, tradycyjna kuchnia polska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
[Inna umowa] : po okresie próbnym, na stałe[Godzina zakończenia pracy] : 19:00[Wymiar czasu pracy] : 1:1, dzień na dzień
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W STAREJ KARCZMIE REGIONALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczyrk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczyrk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kategorii B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, bardzo dobra organizacja pracy własnej, dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy, pasja kucharska i kreatywność,doświadczenie w gastronomi na stanowisku kucharza, dyspozycyjność – praca w systemie zmianowym, umiejętnośc pracy pod presją czasu, dodatkowe kursy kulinarne. Mile widziana książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Regionalny Zajazd Biały Krzyż
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
WIŚLAŃSKA 1, 43-370 Szczyrk, powiat: bielski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt telefoniczny w godz. 9-19.00. Można również wysłać CV na ww. adres e-mail.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Szczyrk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczyrk
Ulica pracodawcy: WIŚLAŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2016
Data dodania oferty pracy: 18.11.2016
Oferta pracy ważna do: 18.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obrabianie detali na obrabiarkach CNC
"EKOMEX" M. & Ł. Pilśniak Spółka Jawna - 2016-01-27 - Panki (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Świętoszów (dolnośląskie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Słubice (lubuskie)
umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJBAR KEBABPRACA OD PON. - CZW. 10:00 - 24:00, PT. - SOB. 10:00 - 02:00, NIEDZ. 10:00 - 24:00,
LARA ATES MESUT - 2018-07-26 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2016-02-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
obsługa komputera, pozyskiwanie nowych miejsc pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Świebodzin (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna - 2018-04-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
X
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
Szycie koszul na overlocku.
RAFAEL: FPHU IMPORT - EXPORT - 2018-03-13 - Liszki (małopolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków utrzymanie czystości na stanowisku pracy
PAWEŁ BURY - 2017-01-02 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, deserów
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "PIEPRZYK" Sp. z o.o. - 2016-06-10 - Rawicz (wielkopolskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
pełnienie obowiązków kucharza, przygotowywanie posiłków
Ostromfruits Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Ostromice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków,dbanie o porządek w miejscu pracy
ECO-CATERING Spółka z O.O. Spółka Komandytowa - 2016-09-15 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2016-08-24 - Jaworzynka (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy,godziny pracy 10.00-18.00 oraz 12.00-20.00,wynagrodzenie 12 zł brutto za godzinę, miejsce wykonywania pracy:09-200 Sierpc, Studzieniec 37, kontakt z pracodawcą tel. 24 264 77 66 w.15 lub e-mail: rekrutacja (at) kompinscy.com.pl
Firma "Andrzej"Grażyna Kompińska Blacharstwo-Lakiernictwo Samochodowe ,Firma "Skansen" - 2016-03-21 - Studzieniec (mazowieckie)
Produkcja schodów.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pakosławice (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych oraz imprez zbiorowych.
Hanna Kubacka-Głąbiak ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY " HANIA" - 2016-02-09 - Margonin (wielkopolskie)
przygotowywanie podawanie potraw napoi i deserów nadzór nad przygotowaniem skladników i pólproduktów dla czałego menu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni kurdyjskiej, sprzątanie, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa indyjskiego pieca tandoor. Przygotowywanie potraw indyjskich z pieca, wypiekanie chlebów na ścianach weglowego pieca tandoor.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2017-01-09 - Sulechów (lubuskie)
Przyrządzanie potraw, kierowanie pracą na kuchni, przygotowywanie zamówień
Paweł Krawczyński Stanica wodna KIETLICE nad Mamrami - 2018-06-29 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)