KUCHARZ Poznań oferta pracy SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Data publikacji: 2018-06-20
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OS.RZECZYPOSPOLITEJ 4, 61-397 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w godz. 7-18
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
OS.PIASTOWSKIE 64, 61-155 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: OS.PIASTOWSKIE
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy ważna do: 20.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Limanowa (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-06-28 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu, zarządzanie kuchnią i personelem kuchennym. Wymagania: wykształcenie zawodowe, staż pracy min 2 lata. Miejsce wykonywania pracy Łeba.
W&W Wiczkowski Wojciech - 2017-03-16 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zastosowaniem odpowiednich narzędzi i urządzeń.
Andrzej Mirosław - 2016-06-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy'Amberpol'-s.c.E.T.Gaccy - 2017-07-03 - Stegna (pomorskie)
- badanie oraz analiza nowych rynków, analiza konkurencji;- opracowanie i realizacja strategii promocji produktów firmy;- budowanie wizerunku firmy w mediach branżowych i społecznościowych, efektywna współpraca z innymi działami firmy w tym zakresie; - śledzenie nowych trendów, możliwości i planowania działań w dziedzinie promocji;- organizacja udziału w targach, konferencjach;- opracowywanie i przygotowywanie materiałów promocyjnych; - zarządzanie stroną internetową oraz bieżąca aktualizacja treści;- współpraca z agencjami reklamowymi oraz grafikami;- przygotowywanie planów i raportów z zakresu wykonywanych obowiązków;- raportowanie skuteczności przeprowadzonych działań
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe KARTEN Wojciech Korytkowski - 2017-12-19 - Wasilków (podlaskie)
Przygotowanie i wydanie posiłków.
"H&D" Hubert Dmitrowski - 2018-08-24 - Nisko (podkarpackie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Ziębice (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - kuchnia tradycyjna Praca na terenie domu wczasowego "RESIDENT" w Krynicy MorskiejPraca w okresie od 01.05.2018 - 30.09.2018Wynagrodzenie: 4500zł brutto Praca 12/12, zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie.
Dom Wczasowy "RESIDENT" Solarium Mirosław Wolak - 2018-02-21 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
przewóz osób i rzeczy
"TWP" Bogusław Szymoniak - 2017-04-26 - Ruda Śląska (śląskie)
PODSTAWOWA ZWYKŁA PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OGÓRKOWA, PIECZARKOWA, ŻUREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNOŚCI TAKIE JAK MYCIE NACZYĆ, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-03-01 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-04-21 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
TERMINOWE I PRAWIDŁOWE PROWADZENIE EWIDENCJI KSIĘGOWEJ, PROWADZENIE BIEŻĄCYCH ROZLICZEŃ Z INSTYTUCJAMI FINANSOWYMI, WPROWADZANIE I WYSYŁANIE PRZELEWÓW ZA FAKTURY, ROZLICZANIE FAKTUR IMPORTU I EKSPORTU, PRZEPROWADZANIE BIEŻĄCEJ KONTROLI FINANSOWO- KSIĘGOWEJ, SPORZĄDZANIE DEKLARACJI ZUS, PIT, CIT, PROWADZENIE REJESTRU PODATKU VAT, EWIDENCJA CZASU PRACY I ZATRUDNIENIA, NALICZANIE LIST PŁAC, PROWADZENIE EWIDENCJI ŚRODKÓW TRWAŁYCH, SPORZĄDZANIE ZALICZEK MIESIĘCZNYCH NA KONIEC MIESIĄCA, PRZYJMOWANIE KLIENTÓW BIURA RACHUNKOWEGO ORAZ PRZYJMOWANIE DOKUMENTACJI FINANSOWEJ, SEGREGACJA DOKUMENTÓW KSIĘGOWYCH, ARCHIWIZACJA DOKUMENTÓW, OBSŁUGA W ZAKRESIE BIUROWYM I KANCELARYJNYM
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Chocianów (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Suwałki (podlaskie)
Krojenie, smażenie, pieczenie, przygotowanie dań, eksponowanie i dekorowanie dań
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kasjer sprzedawca na stacji Shell
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
-sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastyronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-08-08 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
chęci do pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Pelplin (pomorskie)
przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-09-13 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-08-26 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Łódź (łódzkie)
jw.
MarTomss Tomasz Niciak - 2018-09-19 - Warszawa (mazowieckie)