KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Niemodlin oferta pracy Catermed S.A.
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, pomoc w ich przygotowywaniu
Data publikacji: 2018-01-18
Lokalizacja: Niemodlin (opolskie)
Pracodawca: Catermed S.A.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 9, 49-100 Niemodlin, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw, pomoc w ich przygotowywaniu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemodlin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemodlin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.01.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Inne] : wymagane orzeczenie do cel贸w sanitarno - epidemiologicznychmile widziane do艣wiadczenie w przygotowywaniu posi艂k贸w w plac贸wkach 偶ywienia zbiorowego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Catermed S.A.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ks.Siemaszki 15 a, 31-201 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Krak贸w
Gmina pracodawcy: Krak贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krak贸w
Ulica pracodawcy: Ks.Siemaszki
Numer budynku pracodawcy: 15 a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 15.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. (艢niadanie, II 艢niadanie, Obiad, Podwieczorek).Wy偶ywienie dostarczane jest do r贸偶nych plac贸wek o艣wiatowych.
FHU "MIXLINE" Maciej 艢wistek - 2016-06-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy os贸b niepe艂nosprawnych. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpocz臋cia zatrudnienia: stycze艅-luty 2016 r. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25.
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2015-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy, wydawanie da艅, obs艂uga klienta
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-08-23 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w Restauracji Rejtan贸wka
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-31 - S艂omniki (ma艂opolskie)
Wymagana bardzo dobra znajomo艣膰 kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie pierog贸w, zup ukrai艅skich i kresowych, go艂膮bk贸w, krokiet贸w kresowych, nale艣nik贸w kresowych i innych potraw ukrai艅skich i kresowych, praca w zespole ukrai艅skoj臋zycznym. Praca w ramach umowy zlecenie w Szczyrku. Proponowane wynagrodzenie 13 z艂 brutto na godzin臋.
META INTERNATIONAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-07 - Szczyrk (艣l膮skie)
Utrzymanie czysto艣ci, przygotowywanie posi艂贸w, dbanie o jako艣膰 i smak posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Unie艣cie (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w gastronomicznych, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych potraw
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-02-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charakterystk膮 pracy
Sprzeda偶 Hurtowa Owoc贸w i Warzyw - 2016-02-09 - Ko艣cielna Wie艣 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie p贸艂produkt贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy szczeg贸艂y do uzgodnienia
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe INTERTANK Sp. z o.o - 2017-02-22 - Kr贸l贸w (lubuskie)
produkcja zup, sos贸w, sur贸wek, deser贸w; produkcja da艅 mi臋snych r贸偶nymi technikami; obs艂uga catering贸w zewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie asortymentu, obr贸bka surowc贸w,przestrzeganie przepis贸w technologicznych, kulinarnych i receptur, prestrzeganie higieny i przepis贸w BHP oraz instrukcji obs艂ugi urz膮d藕e艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci, 7-15,9-17
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Opolu - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
Obs艂uga maszyn oraz narz臋dzi pracy, obr贸bka cieplna warzyw, sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - 呕ary (lubuskie)
tynkowanie 艣cian i sufit贸w, stawianie 艣cian dzia艂owych i konstrukcyjnych oraz mur贸w i konstrukcji budowlanych, wykonywanie zapraw murarskich, tynkarskich i mieszanek betonowych
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej
"Batman" Sp. z o.o. - 2015-12-14 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Ze wzgl臋du na wzrost ilo艣ci zam贸wie艅, a tak偶e w podpowiedzi na oczekiwania klient贸w oraz konieczno艣膰 zapewnienia terminowo艣ci dostaw oraz odpowiedniej jako艣ci firma poszukuje do艣wiadczonych pracownik贸w magazynu w firmie produkuj膮cej odlewy dla bran偶y automotive, energetyki, transportu oraz budowy maszyn.
V枚cklabrucker Metallgie脽erei Dambauer GmbH - 2017-07-13 - Austria (Austria)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci- udzia艂 w jad艂ospisie- utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
Zesp贸艂 Szk贸艂 nr 18 - 2016-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c. (Wroc艂aw).
AMALFI s.c. - 2016-09-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, opracowanie menu i utrzymanie czysto艣ci
Krzysztof Czarnocki - 2017-10-10 - P艂o艅sk (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 przygotowywanych i serwowanych potraw, utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy
"GALIMATIAS K.D臉BOWSKA , M.TORBA SP脫艁KA CYWILNA" - 2016-09-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca przy maszynach produkcyjnych
TOMPLAST W艂odzimierz 艁o艣 Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywaniu kompletnych posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami 偶ywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2017-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzania posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
strzy偶enie damskie i m臋skie
Fryzjerstwo Damskie Us艂ugi Kosmetyczne Janina G贸rka - 2017-04-20 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w tym da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolno艣l膮skie)