KUCHARZ SUSHI Pruszków oferta pracy HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie dań kuchni japońskiej sushi, dbanie o czystość i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na cały etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
Data publikacji: 2016-09-30
Lokalizacja: Pruszków (mazowieckie)
Pracodawca: HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bolesława Prusa 35/10, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie dań kuchni japońskiej sushi, dbanie o czystość i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na cały etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.12.2016
Data zakończenia pracy: 08.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2: rosyjski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie, minimum 5 lat stażu pracy na stanowisku, prawo jazdy kategorii B i B1, dobry ukraiński, rosyjski i angielski do kontaktu z klientami.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzymały 30, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Drzymały
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Zając
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.09.2016
Oferta pracy ważna do: 14.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Praca jako kucharz. Wymagania: doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą (zależne od posiadanych umiejętności, kwalifikacji zawodowych, doświadczenia zawodowego)
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą" - 2016-07-27 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2017-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
utrzymanie czystości na obiekcie
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Brzeźno (lubelskie)
Przygotowywanie potraw Dbanie o jakość produktówUtrzymywanie czystości na stanowisku pracy
ORBE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków wg jadłospisów, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, stosowanie norm i zasad zawartych w przedszkolnych księgach HCCP
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Głogów (dolnośląskie)
jw.
Zespół Żłobków m.st. Warszawy - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
koszenie pobocy. porządkowanie dróg o chodników, serwisowanie sprzetu
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wilamowo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta, uzupełnianie towaru, aktualizacja cen, sprawdzanie stanów magazynowych.
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Biuro Turystyczne ,,DARTUR" Opatów - 2017-12-12 - Opatów (świętokrzyskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna - 2017-05-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
pomoc w kuchni w trakcie imprez okolicznościowych, praca w nienormowanym czasie pracy
"APLAUZ" Błażej Ślęzak - 2016-10-20 - Sosnowiec (śląskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Bielawa (dolnośląskie)
Kucharz
GASTROPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych, przyjmowanie dostarczanych przez mieszkańców odpadów, weryfikacja dostarczonych odpadów zgodnie z obowiązującym regulaminem PSZOK, wskazanie właściwego miejsca ( kontener lub pojemnik) gdzie należy pozostawić dostarczone prze mieszkańców do Punktu odpady;pomoc mieszkańcom podczas rozładunku dostarczonych prze nich odpadów;dbanie o porządek na terenie Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych, kompostowni terenów znajdujących się przy budynku biurowym Ekosystem S0p. z o.o. , parkingu, chodników itp. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą : monika.kolbuc (at) ekosystem.wroc.pl lub telefoniczny: 71 75-86-906Dokumenty do złożenia: -podanie o przyjęcie do pracy na stanoiwsko objęte naborem;-kopia dokumentów potwierdzajacych wymagane wykształcenie;-kopia prawa jazdy.Oferta w sali: B
Ekosystem Sp. z o.o. - 2016-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domasław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, dekoracja (dla 40 osób)wysokość wynagrodzenia netto: 2500 zł możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony.
AGAT sp. z o.o. - 2017-03-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kontakt tel:509491585(w celu umówienia się na spotkanie). Lokal czynny od 12 do 22, godz.pracy do ustalenia. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i międzynarodowej.
Obiecanki Cacanki CAFE & BAR Nel Kowalczyk - 2016-05-16 - Andrychów (małopolskie)
Wykonywanie operacji ślusarskich, wykonywanie operacji na obrabiarkach do blach, zgrzewanie, lutowanie, spawanie, nitowanie i klejenie blach. Łączenie blach cienkich. Demontaż, montaż elementów nadwozia samochodowego. Wykonywanie części zespołów blacharskich, łączenie blachy, elementy nadwozia i kabin pojazdów samochodowych.
Serwis Samochodowy Zbigniew Wijacki - 2017-08-02 - Legnica (dolnośląskie)
praca w godzinach od 08:00 do 19:00; nauczanie muzyki w szkole podstawowej
Stargardzkie Stowarzyszenie Jednak Można - 2017-05-04 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie drobnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-04 - Dobrodzień (opolskie)
Przygotowywanie potraw wg. karty menu.
Karczma "Młyniska" Maria Lassak - 2016-09-26 - Zakopane (małopolskie)
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)