KUCHARZ Racibórz oferta pracy Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca jako kucharz. Wymagania: doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą (zależne od posiadanych umiejętności, kwalifikacji zawodowych, doświadczenia zawodowego)
Data publikacji: 2016-07-27
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bosacka 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca jako kucharz. Wymagania: doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą (zależne od posiadanych umiejętności, kwalifikacji zawodowych, doświadczenia zawodowego)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2016
Nazwa pracodawcy:
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Bosacka 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Bosacka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.07.2016
Data dodania oferty pracy: 27.07.2016
Oferta pracy ważna do: 26.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zbiórka odpadów i transport ich do miejsca unieszkodliwiania
EKOM Maciejczyk Spółka Jawna - 2015-12-23 - Sielec Biskupi (świętokrzyskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, praca wśród unanych specjalistów
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-09-15 - Piekary Śląskie (śląskie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-04-07 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku
Klub Dziecięcy "Bobas" Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Tuchów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie. Kuchnia szpitalna, żywienie zbiorowe, gotowanie posiłków dla pacjentów szpitali.Zatrudnienie w ramach umowy zlecenia na okres 1 miesiąca, potem umowa o pracę.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie garmażerki
RISUS Sp. z.o.o - 2015-12-01 - Leszno (wielkopolskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-04-21 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-01-05 - Zgierz (łódzkie)
podinspektor
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Krzęcin (zachodniopomorskie)
Naprawa zaworów pneumatycznych, układów zasilania paliwem, elektroniki w pojazdach ciężarowych oraz autobusach.
ALSTAR Ewa Gajda - 2017-03-28 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż i podawanie, przyjęcie towarupraca w godz. 8-19 na 1/2 etatu, po miesiącu możliwość zatrudnienia na pełny etat
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2015-12-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przycinanie i montowanie szalunków na formach budowlanych,
PREFCON SP ZOO - 2017-08-02 - Ozimek (opolskie)
-
KLEONIKA Spółka z o. o. - 2016-03-03 - Września (wielkopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla uczniów w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2017-04-04 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (tajska, nepalska, indyjska) do serwowania w restauracjach
VAVA Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Rojków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2017-01-18 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Łagów (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2018-04-17 - Łuków (lubelskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-06-21 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Jawor (dolnośląskie)