KUCHARZ "C" Marki oferta pracy SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK
Stanowisko: KUCHARZ "C"
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Marki (mazowieckie)
Pracodawca: SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pi艂sudskiego 1, 05-270 Marki, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
koordynowanie oraz nadz贸r nad prawid艂owym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ "C"
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Marki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Marki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kuchnia turecka
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: znajomo艣膰 przepis贸w kuchni tureckiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 1, 05-270 Marki, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wo艂omi艅ski
Gmina pracodawcy: Marki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Marki
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 10.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw chi艅skich na wokach, gotowanie zup chi艅skich, dekorowanie potraw, umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania kaczki po peki艅sku. Dbanie o higiene osobist膮.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skar偶ysko Kamienna - 2016-07-01 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymanie czysto艣ci, prace porz膮dkowe.Mile widziane do艣wiaczenie w pracy na kuchni.
PIRI PIRI Olga Szewczyk - 2017-10-12 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie drobnych posi艂k贸w dla klient贸w w BISTRO oraz obs艂uga klient贸w.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzie艅 (opolskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
Firma Us艂ugowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-03-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Z艂ota Jesie艅" - 2018-06-27 - Racib贸rz (艣l膮skie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawc膮 tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubi膮偶 (dolno艣l膮skie)
Praca na terenie: 艁贸d藕 oraz woj. 艂贸dzkie - spedycja.
PATRYCJA PSTH SP. Z O.O. - 2016-10-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w, przygotowanie potraw dla klient贸w indywidualnych i imprez zorganizowanych, obs艂uga cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, catering贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak J贸zef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych; umowa na czas okre艣lony do 5 lat; godziny pracy 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
POferta sta偶u. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrob贸w kulinarnych i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - 艁osice (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza, na r贸偶nych stanowiskach- w zale偶no艣ci od godziny rozpoczynanej pracy. Praca w systemie 8 godzinnym, zmianowym, restauracja jest czynna codziennie od 8:00 do 23:00 i w tym przedziale ustalane s膮 zmiany. Na pocz膮tku pracy pracownik przechodzi szkolenie, dopiero potem rozpoczyna samodzieln膮 prac臋 na stanowiskach.
Amrest SP. Z O.O. - 2018-02-14 - Marki (mazowieckie)
Przygotowanie dwudaniowych obiad贸w dla dzieci w sto艂贸wce szkolnej, wsp贸艂praca z intendentem, zarz膮dzanie pracownikami pomocy kuchennej.Godziny pracy: od 6.00 do 14.00
Szko艂a Podstawowa nr 34 im. J贸zefa Malewskiego - 2018-07-16 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharzmycie naczy艅, pomoc przy przygptpwywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej, gotowanie, sma偶enie, pieczenie, wydawanie posi艂k贸w, planowanie da艅
"GI-BAU" SK艁AD BUDOWLANY JANUSZ GIBA艁A - 2017-09-21 - S艂ubice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - St臋偶nica (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, sur贸wkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STARO艃 - 2017-03-24 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie potraw i deser贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
malarz budowlany
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z karty, imprez okoliczno艣ciowych. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-10-06 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw gor膮cych, sporz膮dzanie wyrob贸w garma偶eryjnych, dekorowanie i wydawanie sporz膮dzonych potraw. R贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂ku , dbanie o porz膮dek
TIR-COMPLEX Tomasz Szafra艅ski - 2016-03-23 - Psary Ma艂e (wielkopolskie)