KUCHARZ Bobolin oferta pracy BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2018-01-17
Lokalizacja: Bobolin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bursztynowa 1, 76-156 Bobolin, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
dodatkowe wynagrodzenie za pracę przy imprezach okolicznościowych i bankietach
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bobolin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Darłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Data zakończenia pracy: 31.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
OŁÓWKOWA 27, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: OŁÓWKOWA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.01.2018
Data dodania oferty pracy: 17.01.2018
Oferta pracy ważna do: 16.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZGODNA ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
STARY DWÓR Sp zo.o. - 2016-03-09 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie i realizacja zamówień, obsługa Gości restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, obróbka mięsa, dbanie o porządek, zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-09-12 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań w stołówce produkcyjnej dostosowanych do potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Legnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków konsumpcyjnych w restauracji.
Ośrodek Wypoczynkowy Frajda-Grajan Jan Charkiewicz - 2017-05-26 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-09-14 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Szamocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy
IMBISS MILICKI Łukasz Smok - 2016-01-05 - Milicz (dolnośląskie)
Prace mechaniczne przy demontażu maszyn przemysłowych. Wykształcenie średnie zawodowe- mechanika maszyn. Doświadczenie zawodowe 2 lata.
PRO-TECH Maciej Karaś - 2016-08-04 - Stare Babice (mazowieckie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, współpraca z pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Tworóg (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu zgodnie z recepturami, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Spółka z o.o. Sp. K. - 2017-06-06 - Mielno (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-12-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie posiłków oraz napoi oraz nawiązywanie relacji z klientami z Chin odwiedzającymi restaurację,
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
kontrola parametrów przebiegu produkcji maszyny formujacej szkło, obsługa, naprawa, konserwacja, zmiana produkowanego asortymetru
IRENA HOLDING GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
kucharz przy grillu, smażenie ryb i mięs, produkcja meksykańskich dań
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2017-07-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Limanowa (małopolskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-09-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
XXX
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Stężyca (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Zamawianie i odbiór produktów, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszczeń.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzów (śląskie)
Praca w restauracji
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-03-07 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie potraw, gotowanie, obróbka mięsa, obieranie warzyw. kontakt tel:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" Spółka Jawna, Os. Barwinek 28 Kielce - 2016-01-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującym standardem. Przygotowywanie dań a la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-08-02 - Płock (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (śląskie)