KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2018-07-03
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : OD GODZ 11.000
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2018
Oferta pracy ważna do: 17.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SAVONA Krzysztof Sawicki - 2017-02-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Zapewnienie największej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za powierzony sprzę w kuchni. Praca na umowę zlecenie, wynagrodzenie 13,60zł/godz.Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-06-24 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
przygotowaywanie potraw śniadaniowych na ciepło i zimno zgodnie ze standardami hotelu, wykonywanie drobnych prac przygotowawczych do menu głównego, dbanie o czystość stanowiska pracy
HOTEL KRZYSKI W TARNOWIE EWA GABRYŚ - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni; utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
KUCHARZ
SZPITAL POWIATOWY IM.PRAŁATA J. GLOWATZKIEGO W STRZELCACH OPOLSKICH - 2017-11-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie posiłków (obiadów) w stołówce szkolnej, zaopatrzenie w artykuły spożywcze
GIMNAZJUM W LICZU - 2017-08-04 - Licze (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Marzena Niegowska Agro-Turystyka Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi - 2018-02-02 - Brok (mazowieckie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
jw.
Przedszkole Ala ma Kota - 2018-04-10 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie min. średnie, mile widziane doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta, prawo jazdy kat B.Zakres obowiązków: zarzadzanie grupą konsultantów finansowych, realizacja celów operacyjnych, praca w terenie.Pracodawca oferuje samochód i telefon służbowy
EURO PROVIDUS SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Mielec (podkarpackie)
w/g stanowiska
Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach - 2017-10-24 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
Nauka przygotowywania i sporządzania potraw z różnego rodzaju surowców przy pomocy fachowego użycia i doboru właściwego sprzętu używanego w gastronomii, sporzadzanie sałatek, surówek, nauka pieczenia ciast (RPO) godziny do uzgodnienia.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Płock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie surówek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-06-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedawca w sklepie spozywczo przemysłowym w Samborowie lub w Bałcynach
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska w Ostródzie - 2017-07-14 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-09-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Krasne (podkarpackie)
Księgowanie dokumentów i prowadzenie korespondencji.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Drezdenko (lubuskie)