KUCHARZ Strzeniówka oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Strzeniówka (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jodłowa 28, 05-830 Strzeniówka, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzeniówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nadarzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.01.2017
Data zakończenia pracy: 15.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, minimum półroczne doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość kuchni azjatyckiej, wietnamski biegły w mowie i piśmie.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Jodłowa 28, 05-830 Strzeniówka, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Nadarzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzeniówka
Ulica pracodawcy: Jodłowa
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 04.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Usługi Turystyczne KATALONIA Agnieszka Canals-Wąsik - 2016-01-26 - Mikoszewo (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czystości
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-02-14 - Orzech (śląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-10-02 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-26 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
-
Firma Ogólnobudowlana MIR-BUD Mirosław Szyca - 2018-09-05 - Kościerzyna (pomorskie)
doświadczenie w transporcie międzynarodowym, znajomość języka pozwoli na bezpośrednie kontakty z kontrahentami
PDS LOGISTICS Sp. z o.o. - 2017-01-03 - Solec (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2017-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace produkcyjne: obsługa maszyn, prace manualne, kontrola jakości.
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-01-20 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie posiłków cateringów
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
- obróbka, dekorowanie i porcjowanie różnymi technikami i metodami warzyw i owoców- przygotowywanie dań gorących i zimnych- utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni tradycyjnej.
Hotel-Restauracja " Pałac Nieznanice" Elżbieta Lubert - 2017-11-14 - Nieznanice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Lubin (kujawsko-pomorskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykształcenie : wyższe techniczne lub w trakcie nauki; biegła znajomość obsługi komputera, umiejętność diagnozowania usterek sprzętowych i programowych; obowiązkowość, punktualność; mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego; mile widziane prawo jazdy; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Gliwice (śląskie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2016-05-23 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Rutka-Tartak (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
Salwin Tomasz - 2016-05-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-04-12 - Pszczółki (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej posiłków; układanie jadłospisów; sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast napojów, deserów; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów, produktów; ocena jakości surowców, pólproduktów i właściwe gospodarowanie nimi; utrzymani na bieżąco czystości na stanowisku pracy; sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Praca w Domu Pomocy Społecznej dla Osób z Chorobą Alzheimera w Kukawkach, 08-109 Przesmyki. Kontakt osobisty w godz. 7.00-15.00.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2017-01-09 - Kukawki (mazowieckie)
Kucharz
Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA - 2016-03-04 - Olszanica (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-06-06 - Kietrz (opolskie)
Ochrona fizyczna. Praca w Brzesku oraz na terenie powiatu brzeskiego. Godziny pracy 7:00 - 19:00 i 19:00 - 7:00
Agencja Ochrony Osób i Mienia "PERFEKCJA" Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Brzesko (małopolskie)