KUCHARZ Czerwionka-Leszczyny oferta pracy STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
Data publikacji: 2017-10-02
Lokalizacja: Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Pracodawca: STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 68, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czerwionka-Leszczyny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rybnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwionka-Leszczyny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rybnicka 68, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: rybnicki
Gmina pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy: Restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2017
Oferta pracy ważna do: 02.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie dań i potraw zgodnych z zamówieniem, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Żychlin (łódzkie)
montaż instalacji elektrycznych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Eltron Mława - 2018-01-31 - Mława (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Kościerzyna (pomorskie)
Staż w firmie ENERTEL. Program stażu do zapoznania w pokoju nr 37.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
rozdrabnianie warzyw; krojenie mięsa; przygotowywanie kebabu; obsługa kasy fiskalnej,
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2017-08-09 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni jako kucharz kuchni indyjskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-03-07 - Witosław (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8-16, 16-20 w Kołobrzegu na umowe o pracę, rownież w weekendy.
DIVA Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Poręba (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, m.in. lepienie pierogów; godz. pracy 12-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-16
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Słupsk (pomorskie)
kucharz / kucharka
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2017-06-01 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków m.in. pizzy, hamburgerów, frytek itp
CEZARY BOROWIK"DIAVOLO" - 2018-04-17 - Gidle (łódzkie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie min. średnie lub wyższe; obsługa komputera, w tym MS Office; mile widziana znajomość części motoryzacyjnych; komunikatywność, umiejętność negocjacji, pracy w zespole; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice i okolice; pracodawca zapewnia samochód firmowy, laptop, telefon oraz niezbędne szkolenia
"TJT" ŻAK I SPÓŁKA, SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-07 - Gliwice (śląskie)
Wyrób pieczywa
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Podwilk (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni włoskiej i polskiej zgodnie ze sztuką i recepturą. Dbanie o gospodarkę magazynową. Zapewnienie wysokich standardów obsługi restauracji. Udział w inwentaryzacjach asortymentu. Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS TERESA KNUT, AGNIESZKA SŁOWIK SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-21 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Możliwość wykonywania pracy w innych miejscach wyznaczonych przez pracodawcę (zgodnie z potrzebą). Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-06 - Pruszków (mazowieckie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
BISTRO EUROPA MAGDALENA ANTONIEWICZ - 2017-06-26 - Wolsztyn (wielkopolskie)