KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-10-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 11-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia japo艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie - brak lub niepe艂ne podstawowe, umiej臋tno艣ci: kuchnia japo艅ska, do艣wiadczenie zawodowe: 5 miesi臋cy, komunikatywna znajomo艣膰 j. angielskiego w mowie i podstawowa w pi艣mie. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej, w szczeg贸lno艣ci japo艅skiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Czytanie rysunku technicznego. Wykonywanie detali na maszynach zgodnie z rysunkiem technicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Zaklik贸w (podkarpackie)
KIEROWANIE POJAZDEM CI臉呕AROWYM, PRACA NA TERENIE UE. STPR/17/1133
POL FREIGHT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-22 - K艂臋banowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze chi艅skim, przyrz膮dzanie potraw chi艅skich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jab艂onowo (mazowieckie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdr贸j
ANNA W脫JCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-07-31 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie 偶ywno艣ci i napoj贸w. Zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze-kuchnia ukrai艅ska.przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie da艅tworzenie menuorganizacja pracy w kuchnizarz膮dzanie zespo艂em
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Ustro艅 (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE BURGER脫W, FRYTEK, LEMONIADY , TOST脫W ORAZ ICH SPRZEDA呕 W FOOD TRACK
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Zielona G贸ra (lubuskie)
- przygotowywanie ciep艂ych jak i zimnych da艅.
RESTAURACJA - PIZZERIA - BAR "LOS AMERICANOS" IZABELA ZABROCKA - 2017-08-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kamesznica (艣l膮skie)
przygotwywanie potraw,utrzymanie porzadku w miejscu pracy
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Rakoniewice (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
przyjmowanie korespondencji wp艂ywaj膮cej do Urz臋du za po艣rednictwem: poczty, poczty elektronicznej, faksu i bezpo艣rednio do sekretariatu oraz z kancelarii,zapoznanie si臋 z systemem rejestracji w komputerowym systemie obiegu dokument贸w,przygotowywanie korespondencji do wysy艂ki,przepisywanie decyzji i pism urz臋dowych,gromadzenie, ewidencjonowanie dokument贸w w teczkach i segregatorach,obs艂uga urz膮dze艅 biurowych
Okr臋gowy Urz膮d G贸rniczy w Katowicach - 2017-08-01 - Katowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
KARCZMA " M艁YN" S.R.O. Sp. z o.o Oddzia艂 w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (ma艂opolskie)
SPRZEDA呕 ARTYKU艁脫W I PALIW NA STACJI PALIW ORLEN
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Wierzbno (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, regionalnej wschodu
Centrum Us艂ugowe SIEDLISKO Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pszczyna (艣l膮skie)
,
P.H.U. Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy Niwi艅ska Anna - 2016-02-17 - Puchacz贸w (lubelskie)
rozwijanie imponuj膮cych interaktywnych i przyjaznych dla u偶ytkownika pulpit贸w, raport贸w, kart wynik贸w i analiz, kt贸re umo偶liwi膮 przedsi臋biorstwu uzyskanie wi臋kszej i lepszej znajomo艣ci biznesu; 艣cis艂a wsp贸艂praca i dialog z r贸偶nymi szczeblami organizacji np. Finanse, Sprzeda偶, 艁a艅cuch dostaw, Produkcja w celu identyfikacji, zrozumienia i dokumentowania wymaga艅 BI; inspirowanie u偶ytkownik贸w biznesowych do nowych narz臋dzi BI i proponowanie nowych rozwi膮za艅 BI, kt贸re mog膮 przynie艣膰 korzy艣ci firmie; szkolenie u偶ytkownik贸w biznesowych z narz臋dzi BI i bezpieczne przyjmowanie u偶ytkownik贸w biznesowych; 艣cis艂a wsp贸艂praca i dialog z architektami SAP BI i cz艂onkami zespo艂u BI w zakresie projektowania rozwi膮za艅 i testowania rozwi膮za艅 front-end; obs艂uga konsoli zarz膮dzania central膮 SAP BO (CMC); obs艂uga 2-ego/3-go poziomu awarii, 偶膮da艅 serwisowych i zmiana 偶膮da艅 dla problem贸w zwi膮zanych z BI front-end
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " 艁ukasz Godek - 2016-06-30 - Przec艂aw (podkarpackie)
naprawa i obs艂uga serwisowa samochod贸w ci臋偶arowych.Praca w godz 7-15
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Chmiel贸w (podkarpackie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 produkcyjnych Kontrola jako艣ciowa produkt贸wPrace pomocnicze przy linii produkcyjnejZapewnienie ci膮g艂o艣ci produkcjiCzyszczenie i konserwacja maszynUtrzymanie porz膮dku w miejscu pracyInne prace zlecone przez pracodawc臋
EcoDirect Sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LECH SIEJEK GOSPODA POD BA呕ANTEM - 2017-02-17 - Racot (wielkopolskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w, ustalanie menu, przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
sprzadzanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
"BROWAR NA JURZE- Ewa Pi膮tek" Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-08 - Zawiercie (艣l膮skie)
1. dbanie o pe艂ne wyposa偶enie w sprz臋t kuchenny oraz gospodarczy niezb臋dny do w艂a艣ciwej realizacji powierzonych zada艅, 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z re偶imem technologicznym i wymogami HACCP, 3. stosowanie w trakcie procesu technologicznego zasad dobrej praktyki higienicznej i zasad bezpiecze艅stwa zdrowego 偶ywienia, 4. wydawanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami HACCP 5. mycie naczy艅, sprz臋tu i wyposa偶enia zgodnie z obowi膮zuj膮cymi instrukcjami, 6. dokonywanie wpis贸w w miesi臋cznych kartach dokumentacyjnych prowadzonych w kuchni, 7. dbanie o estetyk臋 pomieszcze艅, porz膮dek i 艂ad oraz przestrzeganie zasad higieny sanitarnej, 8. dbanie o w艂a艣ciw膮 postaw臋, ubi贸r i w艂asny stan higieniczny.PREFEROWANE B臉D膭 OSOBY POSIADAJ膭CE DO艢WIADCZENIE W PRACY W 呕YWIENIU ZBIOROWYM.
MIEJSKI O艢RODEK POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-01-21 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przgotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 przestrzeganie BHP
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Gr贸jec (mazowieckie)
Zgodny
VEKTOR99 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Michale (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac jako betoniarz-zbrojarz.
P.P.U."ZREMBUD" S.C. - 2018-09-25 - Jas艂o (podkarpackie)