KUCHARZ Łuków oferta pracy MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-22
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Siedlecka 8, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2016
Data zakończenia pracy: 29.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, staż 1 rok na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Siedlecka 8, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie dotyczy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Siedlecka
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2016
Oferta pracy ważna do: 21.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa kasy fiskalnej, magazynu
Eurocash Spółka Akcyjna - 2016-08-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zebrzydowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
praca przy produkcji żywności/garmażerka/ oraz pomoc przy prdukcji pieczywa
FT Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
FUN PARK SP. Z O. O. - 2017-05-29 - Trzcianki (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-01-04 - Gdynia (pomorskie)
-
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-02-12 - Białystok (podlaskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
jw.
Wiesław Człowiński "SŁODYCZ" - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji, obsługa gości hotelowych. Główne obowiązki to przygotowywanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktami. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-07-25 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina - 2016-01-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prowadzenie uproszczonych form księgowości mikro oraz małych przedsiębiorców
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Wadowice (małopolskie)
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Ostrołęka (mazowieckie)
klejenie ręczne, obsługa maszyn
Eko-Pak s.c. Wytwórnia Opakowań Tekturowych Sylwia Kwiatkowska - 2016-09-01 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2015-12-03 - Sulechów (lubuskie)
f
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilków
MAT INVESTMENT SPÓŁKA Z.O.O I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-09 - Malbork (pomorskie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarnów (małopolskie)
samodzielne przygotawanie posiłków i dbanie o stanowisko pracy
Żaneta Mele - 2016-05-20 - Nowa Wieś Tworoska (śląskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporządzanie posiłków zgodnie w wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o utrzymanie porządku.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (śląskie)
Przygotoywanie posiłków.
RESTAURACJA "BURSZTYN" KAZIMIERZ MANIKOWSKI - 2015-11-05 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko - 2016-08-19 - Zabrze (śląskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2017-01-16 - Czyżówek (lubuskie)
wykształcenie wyższe prawnicze, dobra znajomość komputera (pakiet Microsoft Office, staż pracy nie wymagany, umiejętność interpretowania przepisów prawnych i redagowania pism urzędowych, komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole, sumienność, dokładność, rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków.
CARSED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - 2018-03-30 - Siedlce (mazowieckie)