KUCHARZ Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
Data publikacji: 2017-08-07
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- przestrzeganie przepisów BHP i ppoż oraz zasad GHP i BHP obowiązujących w gastronomii- posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowywanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Data zakończenia pracy: 28.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie+CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Adres strony pracodawcy: http://www.kogutek.gorlice.pl/
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy:
hotel, restauracja, ogranizacja róznorakich imprez, handel wyrobami garmażeryjnymi i cukierniczymi w ilościach detalicznych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.08.2017
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy ważna do: 28.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków w kuchnii szpitalnej
Szpital Specjalistyczny Ducha Świętego w Sandomierzu - 2016-06-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
-
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe na stan. kierowcy; prawo jazdy kat. B + C; upr. na wózki widłowe oraz prawo jazdy kat. C+E - mile widziane; dyspozycyjność; gotowość do pracy w terenie, umiejętność org. pracy; miejsce pracy: trasy krajowe (woj. Śląskie), baza: Gliwice;
ELIGO SPÓŁKA JAWNA MAREK HARAT, MARIUSZ WOLF - 2016-04-13 - Gliwice (śląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-03-22 - Gryfice (zachodniopomorskie)
nadzór nad procesem produkcyjnym od strony technicznej i technologicznej, tworzenie dokumentacji technologicznej, rozwój automatyzacji
RADIOMETER SP. Z O.O. - 2017-01-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń do przetwórstwa tworzyw sztucznych
Apik Przemysław Chodziński - 2018-06-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
-
OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2018-02-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gostyń (wielkopolskie)
Praca w małej gastronomii.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łowkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków (praca na terenie szpitala MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)
Wyrób i wypiek pizzy oraz dań barowych, wykonywanie innych czynności kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, praca pod okiem szwefa kuchni lub samodzielnie
FRESCO Paweł Szwedek - 2016-07-27 - Suwałki (podlaskie)
praca w nowo otwartej restauracji na osrodku wczasowym w Dąbiu; obsługa gości
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2016-07-21 - Dąbie (lubuskie)
Praca w godzinach od 07 30 do 15 30. Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakosci potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu.
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-10-23 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbałość o stanowisko pracy, oferta pracy przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków,pizzy,obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznychzgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Małocice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewuła - 2018-04-24 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2015-12-01 - Wielącza (lubelskie)
W ZAWODZIE
ROBERT OZIĘBŁOWSKI PIZZERIA RANCHO-PAB - 2016-10-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-12-22 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Żagań (lubuskie)
Obróbka warzyw, przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach otwarcia Ośrodka, w razie potrzeb również w nocy
Ośrodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamyśl Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Zaniemyśl (wielkopolskie)