KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-09-13
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Polna, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni arabskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Witolda 3, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Witolda
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.09.2017
Data dodania oferty pracy: 12.09.2017
Oferta pracy ważna do: 11.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie elementów mebli do montażu, okuwanie, montaż mebli
SCHODY WŁODARCZYK Dominik Włodarczyk - 2018-02-06 - Wesółka (dolnośląskie)
Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julianów (mazowieckie)
Umiejętność wykonywania prac związanych z pracą w Barze. Gotowanie posiłków sporządzanie kalkulacji, porcjowanie, znajomość asortymentu gotowych posiłków, znajomość przepisów sanitarnych. Praca w godz 7-16 od poniedziałku do piątku, pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, póżniej umowa o pracę.
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-11-29 - Kartuzy (pomorskie)
praca w kuchnii
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-06-30 - Łeba (pomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, robienie patyka kebab
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-04-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni kresów wschodnich, konserwacja urządzeń kuchennych zgodnie z przepisami BHP, odpowiedzialność za właściwe przechowywanie produktów. Obsługa maszyn typu: makaroniarka, piec konwekcyjno - parowy
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Łódź (łódzkie)
Prowadzenie kuchni
Gabriela Puszko Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - 2018-06-12 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
obsługa kuchni, znajomość przygotowywania posiłków kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-09-08 - Rochna (łódzkie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Robienie przygotówki - dbanie o prządek na stanowisku pracy -znajomość podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łowicz (łódzkie)
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-03-02 - Żodyń (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tajlandzkiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-04-20 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wiechlice (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2016-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej
BAR - BINH AN THANH DO VAN - 2016-11-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
P.H.U. Tadeusz Karwan - 2016-02-16 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, planowanie menu i zakupie produktów, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o najwyższe standardy obsługi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bezngalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Wymagana znajomość języka angielskiego i bengalskiego w stopniu podstawowym
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łask (łódzkie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Oświęcim (małopolskie)