KUCHARZ/ PIZZERMAN Koszalin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Data publikacji: 2018-02-12
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Koszalin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 12.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Rac艂awicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dodatkowe informacje: praca w godz. 8:00 -16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Rac艂awicka
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justyn贸w (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.Praca na pe艂ny etat lub 1/2 etatu (zale偶y od mo偶liwo艣ci kandydata)Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. KrakowskaKontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny 693-28-47-30 lub mailowy gagik22 (at) o2.plR贸wnowa偶ny systam pracy
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2017-11-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i receptur kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Otmuch贸w (opolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0015.00-23.00
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-07-05 - Mielec (podkarpackie)
wynagrodzenie do uzgodnienia, praca w godz. 10-24
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
- Sprzeda偶 bezpo艣rednia, bie偶膮ca p膮czk贸w. Praca na terenie centrum Katowic.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy lub praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Data rozpocz臋cia pracy: Koniec XI / 2016 (oko艂o 24.11.2016 r.).- Praca zmianowa w godzinach: 7:00-20:00 (od poniedzia艂ku do pi膮tku) + Praca r贸wnie偶 w Soboty: 9:00-18:00 oraz Niedziele: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ale niekoniecznie -> istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidu - epidemiologiczna (mo偶e by膰 nieaktualna).
"PRETTY SMELL" KARINA PYTEL-KORGA - 2016-11-10 - Katowice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
PIZZERIA MAJA MARIA ZDZIEBCZOK - 2017-05-30 - Piece (艣l膮skie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykszta艂cenie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafa艂 艢wierczek - 2016-08-24 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-12-14 - Tczew (pomorskie)
kucharz
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
szef kuchni, obr贸bka mi臋sa wo艂owego, organizacja pracy - menad偶er kuchni, kalkulacja da艅, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracownik贸w, gotowanie na 偶ywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Bia艂ystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
prace opiekuncze na oddziale piel臋gnacyjno-opieku艅czym. Opieka nad starszymi pacjentami
NZOZ Zesp贸艂 Praktyki Piel臋gniarskiej Medszkol Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Sprz膮tanie na budowie, przygotowanie zaprawy,
Us艂ugi Og贸lnobudowlane Piotr Chmielik - 2017-07-12 - Rudnik (ma艂opolskie)
- przygotowywanie potraw, sprzeda偶, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2016-05-23 - 艁om偶a (podlaskie)
wg stanowiska
Firma Handlowo-Us艂ugowa "MARCO" Marek 艢l臋czek - 2016-06-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie, wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Ryman贸w-Zdr贸j (podkarpackie)
Segregacja surowc贸w wt贸rnych (makulatura, folia).
Eco- Man Surowce Wt贸rne Roman Nicpo艅 - 2017-06-08 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
Prace wynikaj膮ce ze stanowiska pracy
WOGER Wojciech Gierczak Brzoz贸w - 2016-10-18 - Domaradz (podkarpackie)