KUCHARZ Kraków oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 10 - 20 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-06-30
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biskupia 2, 31-144 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 10 - 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Miwjsce pracy: Kraków ul. Biskupia. Praca na pełen etat. Wynagrodzenie w zależności od umiejętności i doświadczenia w przedziale 10-20 zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 10 - 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 30.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepid
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: Doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Biskupia 2, 31-144 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08:00 - 12:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Biskupia
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.06.2016
Oferta pracy ważna do: 29.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zawodowe , doswiadczenie zawodowe min. 2 lata.Wynagrodzenie miesięczne 2500zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni orientalnej , na miejscu i na wynos , odczytywanie receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Koluszki (łódzkie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie oraz podanie potraw i napojów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych oraz lokalu przestrzeganie przepisów BHP i POPŻ
Grill & Beer Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie potraw i posiłków
Magdalena Krausiewicz-Fidor Szkolne Schronisko Młodzieżowe WOJTEK - 2017-04-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace przy remontach maszyn i urządzeń
"TRAPOL 2" Sp. z o.o., Libiąż - 2017-11-22 - Libiąż (małopolskie)
sporzadzanie potraw wg. określonego menu.praca w godz 12-20
Firma Handlowo-Usługowa Hotel Anna Anna Weryńska - 2016-03-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
koordynowanie zadań, praca na głównej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY. praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; wynagrodzenie 1850,00 zł brutto - do uzgodnienia
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-11 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków konsumpcyjnych w restauracji.
Ośrodek Wypoczynkowy Frajda-Grajan Jan Charkiewicz - 2017-05-26 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
Naprawa pojazdów samochodowych
Idźczak - Meble Firma PHU Roman Idźczak - 2017-10-26 - Łęka Opatowska (wielkopolskie)
gotowanie i przyrządzanie dań i potraw w Gościńcu
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Czyże (podlaskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, kapsalonów, zapiekanek, sałatek oraz przyprawianiu i nabijaniu kurczaków do rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa urządzeń grzewczych, gazowych i elektrycznych, dodatkowo wymiana frytury i butli gazowych. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Straszyn (pomorskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-01-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa telefonów, kalkulacja ubezpieczeń, wprowadzanie danych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Koordynacja z osobami odpowiedzialnymi za stan magazynu; zaopatrzenie firmy w niezbędne produkty; porozumiewanie się z zagranicznymi dostawcami.
MAK INTERNATIONAL Magdalena Rajput - 2018-06-18 - Kiełpin (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Katowice (śląskie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
gastronomia
Firma Handlowo Usługowa "ELAK" Roman Elak - 2016-04-21 - Czersk (pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna, wykańczanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywane bufetów, produkcja dań, buferty śniadaniowe, live cooking na bankietach.
Hotel Gdańsk Brovarnia Sp z o.o. - 2016-09-28 - Gdańsk (pomorskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
KUCHNIA MAMUŚKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-06 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2016-05-24 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw,zamawianie towarów, praca w zespole.
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-25 - Teresin-Gaj (mazowieckie)
Prace administracyjne. Praca na 1/2 etatu w godz. 9-13 w Grzybowie od 01.09.2015.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-02-01 - Grzybowo (zachodniopomorskie)