KUCHARZ Teresin-Gaj oferta pracy BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw,zamawianie towarów, praca w zespole.
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: Teresin-Gaj (mazowieckie)
Pracodawca: BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-515 Teresin-Gaj, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw,zamawianie towarów, praca w zespole.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Teresin-Gaj
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sochaczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Teresin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane min.1 rok doświadczenia zawodowego.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
KADECKA 5A, 41-503 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: KADECKA
Numer budynku pracodawcy: 5A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Opracowanie i sporządzanie dań kuchni europejskiejwg do nowej karty menu w tym dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
RESTAURACJA DOBRE SMAKI AGNIESZKA JARUS - 2017-02-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-04-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-04-19 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Przygotwanie posiłków według receptur, dbanie o czystość, dbanie o gospodarkę magazynową
Karolina Dobrolińska - 2016-07-21 - Sosnowiec (śląskie)
-
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2017-04-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na wychowanków ośrodka- śniadania i obiady.Praca w godzinach 6:30-14:30Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. KamiennaKontakt kandydatów z pracodawcą: 696160365 (P. Zofia Zacharska)Sala G
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 11 - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2016-10-13 - Końskie (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DAŃ, ZŁOŻENIE DAŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ + SŁOWNICTWA MEKSYKAŃSKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków
"FALA" Iwona Myszka - 2015-12-18 - Lubenia (podkarpackie)
Kucharz
Zajazd "Pod Połoniną" Jadwiga Maciaszczyk Wetlina - 2017-03-09 - Wetlina (podkarpackie)
Przgotowywanie potraw, dbanie o czystość przestrzeganie BHP
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Grójec (mazowieckie)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)
Praca fizyczna, bezpośrednia obsługa klienta, dbałość o estetykę działu, aktualizacja etykiet cenowych, odbiór towaru z magazynu.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Piekary Śląskie (śląskie)
głównym zakresem obowiązków jest wypiek pizzy; mile widziane doświadczenie w wypieku pizzy
F.H.U.MARCIN SKOWRONEK WYSOKA - 2016-01-27 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
montaż zatapialnych pomp szlamowych, mechaniczna obróbka metali- mechaniczna obróbka części do zatapialnych pomp szlamowych
"KSK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-17 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej (hotel 4- gwiazdkowy), praca w godz. 7-15 i 15-22, umowa zlecenie na 1/2 roku, następnie umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie: 3500,00-4000,00 zł brutto + premia uznaniowa
HOTEL GWARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
GODZINA. Kazimierz Godzina - 2016-03-30 - Myszyniec (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku w stołówce przedszkolnej
Leśna Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - Rączna (małopolskie)
Departament Promocji i Kulturyobsługa elektronicznego systemu pism i spraw w EOD, rejestracja dokumentów, archiwizacja dokumentów, udział w sporządzaniu pism, pomoc w wykonywaniu czynności adm-biurowych
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
wykonywanie prac biurowych w Dziale Księgowym
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe EUROTEX Sp. z o.o. - 2016-05-20 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
w/g stanowiska
CYKA S.C. - 2015-12-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2017-08-22 - Dąbcze (wielkopolskie)