KUCHARZ D膮bcze oferta pracy EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: D膮bcze (wielkopolskie)
Pracodawca: EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:64-130 D膮bcze 136, powiat: leszczy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
12 godzinny system pracy, wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮bcze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: leszczy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rydzyna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.08.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
64-130 D膮bcze 136, powiat: leszczy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: leszczy艅ski
Gmina pracodawcy: Rydzyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D膮bcze
Numer budynku pracodawcy: 136
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw restauracyjnychobs艂uga imprez okoliczno艣ciowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Ma艂y Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (艣l膮skie)
Przygtotowywanie 偶ywno艣ci do przechowywania i utwalania. Obs艂uga narz臋dzi maszyn i urzadze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w oraz obr贸bka termiczna. Sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Bia艂o艣liwie (wielkopolskie)
Obs艂uga wywrotki
Firma Budmel 呕uk Kutno - 2016-06-10 - Leszczynek (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw, sk艂adanie zam贸wie艅 u dostawc贸w
F.P.H. PAOLA Eksport Import Paulina Golec - 2016-03-15 - Kraczkowa (podkarpackie)
praca w kuchni, sporz膮dzanie potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-04-03 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA US艁UGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-06-29 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, ZAM脫WIENIA I ODBI脫R TOWARU, USTALANIE I PRZYGOTOWYWANIE MENU, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNI
RESTAURACJA VILLA WIES艁AWA DUDZIAK - 2016-04-06 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w;godziny pracy 8.00-16.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Pomoc przy produkcji da艅 i serwowanie da艅.
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-09-30 - Wi臋kszyce (opolskie)
Przygotowywanie da艅
HOTEL WIKTORIA艃SKI - 2016-12-16 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebab贸w, dozowanie sk艂adnik贸w (oryginalnych art. spo偶ywczych, przypraw indysjkich), obs艂ugiwanie maszyny do przyrz膮dzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
utrzymywanie w czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2017-05-25 - Gniezno (wielkopolskie)
Naprawa autobus贸w
Zak艂ad Komunikacji Miejskiej Sp. z o.o. - 2018-02-14 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w , potraw mi臋snych
"ARTUR" M. A. Knapik Jaworzno - 2016-03-30 - Broszkowice (ma艂opolskie)
przygotowanie pizzy
K - 2 Krzysztof Henke - 2016-08-31 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-03-03 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych receptur.
BIURO US艁UGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROS艁AW SZYSZKO - 2017-05-18 - Suwa艂ki (podlaskie)
Brak danych
AMREST SP. Z O.O. - 2016-06-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwa艂d (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej, zgodnie z ustalonymi recepturami.Gotowanie i przyrz膮dzanie potraw.Praca w lokalu w centrom handlowym.Praca pocz膮tkowo na okresie pr贸bnym - 2 tygodnie, a nast臋pnie na czas okre艣lony - 33 miesi膮ce.Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy do 12 godzin, praca dzie艅 na dzie艅 i co drugi weekend, z wy艂膮czeniem niedziel niehandlowych.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Tworzenie menu, gotowanie, nadz贸r nad prac膮 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
wykonywanie prac kucharskich; dwie zmiany (6-10,16-20); kontakt z pracodawc膮 e-mailowy praca (at) kormoran-rowy.com.
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2015-12-22 - Rowy (pomorskie)
Prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Naprawa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przek膮sek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczk贸w (opolskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukrai艅skiej, obliczanie warto艣ci od偶ywczej potraw, wynagane 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)