KUCHARZ - PIZZERMEN Gryfice oferta pracy MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2017-04-10
Lokalizacja: Gryfice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:AKACJOWA, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: ZATRUDNIENIE DZIE艃/DZIE艃
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMEN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gryfice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gryfice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: WYMAGANE DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU
Nazwa pracodawcy: MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
STEFANA BATOREGO 5, 72-310 P艂oty, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
SPOTKANIE Z PRACODAWC膭 ODBEDZIE SIE 28.04.2017 R. SALA NR. 19 O GODZ. 10:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: P艂oty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂oty
Ulica pracodawcy: STEFANA BATOREGO
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-dokonywanie wymiany p艂yn贸w eksploatacyjnych pojazdu,-ustalenie i usuwanie usterek w zespo艂ach i uk艂adach pojazd贸w,-kontrolowanie i ustawianie 艣wiate艂 pojazdu,-wykonywanie prac demonta偶owo-monta偶owych, naprawa i regulacja zespo艂贸w i podzespo艂贸w pojazdu, w tym silnika, uk艂adu hamulcowego, kierowniczego, zawieszenia i innych.-sprawdzenie dzia艂ania pojazd贸w oraz jego zespo艂贸w za pomoc膮 urz膮dze艅 diagnostycznych.-utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy z zachowaniem zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Wilkowo (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni, lepienie pierog贸w.I zmiana 6.00 - 13.00 pn-pt
Przedsi臋biorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2017-07-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie kebab贸w, sur贸wek, warzyw, sos贸w i lod贸w; dow贸z do klienta, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy; mi艂a obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Zambr贸w (podlaskie)
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie potraw.
"RECEPTURY CYPRYS" PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-05-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej, przygotowywanie sos贸w i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Kucharz - dostawca
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchos艂awice (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, koste, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - st贸艂 szwedzki
BIA艁E PIASKI Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Eststyczne podawanie potraw. Przestrzeganie zasad higieny, dbanie o prz膮dek
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-05-18 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
wg stanowiska
Biel Pawe艂 Firma Handlowo Us艂ugowa Karczma "D臉BOWE WROTA" Dobra 571 - 2016-09-05 - Pod艂opie艅 (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 NA STANOWISKU PRACY
Zak艂ad Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Sp贸艂ka Jawna - 2018-06-11 - Jasionka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczy艅ska-Korol - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie umowa na czas okre艣lony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawc膮 pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MA艁GOSI Ma艂gorzata Tokarczyk - 2018-06-26 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Zamawianie i odbi贸r produkt贸w, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszcze艅.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
przyrz膮dzanie, przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
- wykonywanie/wyrabianie pizzy
"HERA" Robert Ja艂kiewicz - 2016-04-01 - Egiertowo (pomorskie)
PRACE BIUROWE
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
produkcja od surowca
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania zasad BHP w kuchni, rozdzielanie pracy, ustanie estetycznego sposobu podawania da艅, wsp贸艂praca i kontakt z chi艅skim kierownictwem i Zarz膮dem
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
obs艂uga kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - R贸偶an (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie pieczarek i cebuli, obieranie cebuli, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy i w zak艂adzie.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - P艂ock (mazowieckie)
zgodnie z charakterystk膮 pracy
Sprzeda偶 Hurtowa Owoc贸w i Warzyw - 2016-02-09 - Ko艣cielna Wie艣 (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw.
Tomasz Kuranowski Gastro Team - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
-Zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 firmy, obieg dokument贸w itp;-Szkolenie z obs艂ugi urz膮dze艅 biurowych (drukarka, fax, kserokopiarka);-Zapoznanie si臋 z programami komputerowymi w firmie(fakturowanie, magazyn, poczta, e-mail, baza klient贸w, cennik);-Szkolenie ze znajomo艣ci asortymentu firmy (grupy towarowe);-Szkolenie z umiej臋tno艣ci sporz膮dzania dokument贸w: zlecenia produkcyjne, WZ, KP, KW, faktury;-Szkolenia z zakresu rozpoznawania i kwalifikowania zg艂osze艅 reklamacyjnych;-Szkolenie z zakresu wykonywania zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-03-20 - Bytom (艣l膮skie)
przestrzeganie przepis贸w BHP, znajomo艣膰 podstawowych potraw kuchni, obs艂uga klient贸w, planowanie jad艂ospis贸w, zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - 呕yrard贸w (mazowieckie)