KUCHARZ - OBSŁUGA MAŁEJ GASTRONOMII Zielona Góra oferta pracy Grill & Beer Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ - OBSŁUGA MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz podanie potraw i napojów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych oraz lokalu przestrzeganie przepisów BHP i POPŻ
Data publikacji: 2015-12-07
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Grill & Beer Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Batorego 112, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie oraz podanie potraw i napojów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych oraz lokalu przestrzeganie przepisów BHP i POPŻ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 750 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - OBSŁUGA MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, 2 lata doświadczenia zawodowego, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, podstawowa znajomość języków obcych
Nazwa pracodawcy: Grill & Beer Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Batorego 112, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Batorego
Numer budynku pracodawcy: 112
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2015
Oferta pracy ważna do: 06.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obróbka wstępna (smażenie mięs, kapusty, pieczarek, obieranie ziemniaków)
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2017-08-28 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka wstepna i właściwa mies i warzyw.Mijesce pracy: Wrocław, ul. Komuny ParyskiejKontakt kandydatów z pracodawcą: 793456167sala G
DELIKATESY ASMA Joanna Trafalczyk - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie obiadokolacji, lunchy, dań a'la carte zgodnie z recepturami i wytycznymi hotelu. Praca 5 dni w tygodniu w godz. 12-20, 14-22, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
nauczanie w szkole podstawowej10 godzin lekcyjnych w II półroczu roku szkolnego 2018/2019
Szkoła Podstawowa Zamarski - 2018-04-13 - Zamarski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-01-05 - Płońsk (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
wg zgłoszenia
GUL MAREK - 2016-01-07 - Strzeszyn (zachodniopomorskie)
Zarządzanie podległym zespołem pracowników. Kontrola zakupu i sprzedaży usług transportowych. Pozyskiwanie, planowanie oraz monitorowanie usług przewozowych, ustalanie warunków transportu. Dbanie o wysoką jakość usług transportowych oferowanych Klientom. Organizacja i rozliczanie czasu pracy kierowców. Nadzór nad terminowym wykonywaniem przeglądów technicznych i napraw okresowych pojazdów. Analiza wyników w celu optymalizacji kosztów w podległym obszarze. Opracowywanie analiz rynku, planowanie inwestycji, współpraca w opracowaniu strategii rozwoju. Budowanie długofalowej współpracy z przewoźnikami ustalania warunków współpracy.
Wektra Marek Brzozowski Spólka Jawna - 2017-07-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z karty na zamówienie, dbałosc o produkty i ich jakosć, czystość i umiejętność pracy w zwspole, znajomośc kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-02-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK - 2016-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
praca w zakładzie gastronomicznym w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15
"GASTRO-FEM" Catering - 2016-03-15 - Bolesławice (pomorskie)
wymagane wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w pracy minimum 4 lata, umiejętności kulinarne kuchnia wschodnioeuropejska, znajomość j.rosyskiego, angielskiego,niemieckiego na poziomie dobrym, prawo jazdy kat.B
Eko Agro Turystyka Młyn A.Drulis - 2016-05-24 - Witowice (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
KING BIKANERI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-18 - Otyń (lubuskie)
Mechanik samochodów ciężarowych i rolniczych, proponowane wynagrodzenie 2100 zł + premia.
Ekonaft Bolesławiec Spółka z o o - 2018-04-30 - Bolesławiec (dolnośląskie)
STAŻ z Funduszu Pracy - Departamient Urbanistyki i Architektury. Rejestracja Dokumentów, pomoc administracyjno biurowa, udział w sporządzaniu pism, porządkowanie dokumentacji archiwalnej i niearchiwalnej, wykonywanie innych czynności związanych ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Radom (mazowieckie)
Obsługa wózka widłowego
Bildau & Bussmann Polska Sp. z o.o. - 2017-08-24 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni
Działalność Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej. Przygotowywanie obiadów i śniadań. Obsługa imprez okolicznościowych do 200 osób.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Świdnik (lubelskie)