KUCHARZ Belsk Duży oferta pracy EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - śniadanie, obiad, kolacja
Data publikacji: 2018-05-18
Lokalizacja: Belsk Duży (mazowieckie)
Pracodawca: EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SZKOLNA 6, 05-622 Belsk Duży, powiat: grójecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków - śniadanie, obiad, kolacja
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Belsk Duży
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grójecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Belsk Duży
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: sumienność, dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grójcu
Adres pracodawcy:
ARKUSZOWA 39, 01-934 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: ARKUSZOWA
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grójcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2018
Data dodania oferty pracy: 17.05.2018
Oferta pracy ważna do: 16.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
Karczma Dębowa Michał Zawiślak - 2017-06-09 - Krasnobród (lubelskie)
wg stanowiska
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. B. CHROBREGO - 2016-06-02 - Gubin (lubuskie)
przygotowanie cateringu dla szkół
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Białystok (podlaskie)
DOKONYWANIE PRZEGLĄDÓW MASZYN I URZĄDZEŃ,SERWISOFERTA ZGŁOSZONA PRZEZ AGENCJĘ PRACY TYMCZASOWEJ
"ADECCO POLAND" SP.ZOO - 2016-11-22 - Mielec (podkarpackie)
Zgodny
PIZZERIA MONTENEGRO Magdalena Petrović - 2017-08-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (małopolskie)
zgodny
STAROPOLSKA Piotr Bugajski - 2018-08-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma "Cichy Kącik", Dariusz Mikulski - 2017-09-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-03-01 - Kisielnica (podlaskie)
Brak danych1/2 etatu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE-ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ "EMIR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, zabezpieczenie przed zepsuciem półproduktów i produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Włyń (łódzkie)
Organizacja dnia pracy. Przygotowanie urządzeń. Sporządzanie potraw (sałatki, burgery, frytki). Wykonywanie obróbki ręcznej. Utrzymywanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
do zadań pracownika należeć będzie realizacja kampanii wychodzących dla Klientów Plus Banku oraz aktywna sprzedaż produktów bankowych
PLUS BANK S.A. - 2018-04-27 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Małgorzata Krajewska EURO-MAX - 2015-12-02 - Faściszowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-09-01 - Puławy (lubelskie)
sporządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw pod okiem szefa kuchni.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Użytkowanie narzędzi i maszyn ślusarskich.Czyszczenie i konserwacja maszyn i urządzeń ślusarskich.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Kotowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, tworzenie menu, odpowiedzialność za czystość na stanowisku pracy i w magazynie, zamawianie towaru i uzupełnianie braków magazynowych, praca w godzinach 10-14 i 17.30-21.30
kontakt przez OHP - 2018-02-26 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, tworzenie karty menu, składanie listy zakupów, carving art (dekoracje z owoców i warzyw), znajomość produktów spożywczych (rosyjskich).
Mała Anglia Bis Irena Falba - 2017-09-14 - Sopot (pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
FRESCO Paweł Szwedek - 2016-09-13 - Suwałki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2015-11-17 - Łobez (zachodniopomorskie)
przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; przygotowywanie surowców do produkcji; przygotowywanie ciasta do pizzy, wypiek pizzy; przygotowywanie posiłków, smażenie, pieczenie, przygotowywanie surówek; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń i pomieszczeń kuchennych; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywaniach potraw.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-01 - Wołomin (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)