KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 150 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-10-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Solec 36a, 00-394 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 150 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie zasadncize + premia + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 150 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - kucharz; komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku. Zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami potraw, napojów i półproduktów kulinarnych; dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem mechanicznym stosowanym w gastronomi. Wynagrodzenie zasadnicze + premia + dodatek stażowy. Praca dwuzmianowa w godzinach: 06:00-14:00, 10:00-18:00. Zgłoszenia osobiste: ul. Solec 36A, Warszawa, mailowe: a.rosinska (at) dpsswsalezego.pl lub telefoniczne: 22 625 63 42.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Solec 36a, 00-394 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Solec
Numer budynku pracodawcy: 36a
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
PHU Ekotradycja Bożena Duda-Oździńska - 2015-12-08 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2015-12-11 - Żory (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prowadzenie magazynku, prowadzenie dokumentacji, udział w opracowaniu jadłospisu
ZAKŁAD POPRAWCZY W POZNANIU - 2018-10-12 - Poznań (wielkopolskie)
planowanie, organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowanie różnych potraw kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczych
Lokal Gastronomiczny MALIBU Danuta Bugaj - 2017-07-20 - Zawiercie (śląskie)
Gotowanie, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obsługa klientów
P.H.U "AGROTED"Tadeusz Pietrzak - 2018-09-14 - Kowal (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
Oferta stażu. Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie miejsca pracy w kuchni, obieranie ,krojenie, warzyw, owoców,.Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni, kuchnia ukraińska. Obsługa pieca konwekcyjnego.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-01-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
- układanie menu,- smażenie, gotowanie;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
x
Mr Hamburger S.A. - 2017-01-16 - Tykocin (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
LA ROSSA- Tomasz Matlak - 2017-06-05 - Oświęcim (małopolskie)
Wykonywanie procesów technologicznych w kuchni zgodnie z recepturami, obróbka mięsa, obsługa gości w bufecie szwedzkim i kuchni otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury;Dbałość o o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urzadzeń tecvhnicznych;Gospodarowanie surowcami;Przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawca wyłacznie e-mail z obowiązkowym dopiskiem: KŚ/PUP/12/2015Oferta pracy znajduje się w sali:
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwyższą jakość i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-16 - Łódź (łódzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Wyrób ciasta na pizzę, wypiek pizzy
ROMAN FEDOROWICZ PHU BUD-ROM - 2018-02-27 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2015-11-09 - Koziegłówki (śląskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-05-23 - Gdańsk (pomorskie)