KUCHARZ Opole oferta pracy M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14 - 16 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japo艅ska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
Data publikacji: 2016-07-01
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 4, 45-073 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japo艅ska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 14 - 16 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 14 - 16 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie w zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowo艣膰 jej wyrobienia.
Nazwa pracodawcy:
M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ozimska 4, 45-073 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie, mail, tl, Godziny : 11-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Ozimska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napoj贸w
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w m.in. pizzy, hamburger贸w, frytek itp
CEZARY BOROWIK"DIAVOLO" - 2018-04-17 - Gidle (艂贸dzkie)
Samodzielne przyrz膮dzanie potraw(G艂贸wnie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie si臋 do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Sp贸艂ka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
OPIEKA NAD CHORYMI OSOBAMI
HANDLOWO-US艁UGOWA SP脫艁DZIELNIA OS脫B PRAWNYCH "SAMOPOMOC CH艁OPSKA" W WARSZAWIE - 2017-08-17 - Wycze艣niak (mazowieckie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w do obr贸bki, samodzielna ovbr贸bka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ci臋偶kich, zabezpieczenie produkt贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2017-04-24 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
-
Zielona Kraina - Przedszkole Niepubliczne- s.c. Anna Zwiewka, Alina Suchocka - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej: japo艅skiej i tajskiej, obr贸ka ryb surowych i mro偶onych, przygotowywanie skladnik贸w i wykonywanie sushi i innych da艅 kuchni japo艅skiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sos贸w i innych dodatk贸w zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu.
Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g - 2017-08-08 - Bondyrz (lubelskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEW脫DZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-05-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niez艂e Zi贸艂ko - 2016-08-19 - Zabrze (艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych
TRADYCJA SMAKU Ma艂gorzata Marcinkowska - 2016-04-06 - W艂oszakowice (wielkopolskie)
ANALIZA RYNKU DOSTAWC脫W US艁UG ZEWNETRZNYCH POD K膭TEM KOOPERACJI TECHNOLOGICZNO-PRODUKCYJNEJ, PROWADZENIE ZAKUP脫W US艁UG ZEWN臉TRZNYCH DLA KOPERACJI TECHNOLOGICZNO-PRODUKCYJNEJ, UTRZYMYWANIE DOBRYCH RELACJI Z OBECNYMI DOSTAWCAMI ORAZ POSZUKIWANIE NOWYCH KONTRACHENT脫W, PROWADZENE ROZM脫W HANDLOWYCH I NEGOCJACJIZ KONTRAHENTAMI, KORDYNACJA PROCESU KOOPERACJI
FUGO ZAMET SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-19 - Konin (wielkopolskie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - 艢rem (wielkopolskie)
Za艂adunek, transport, roz艂adunek
ZR TRANS ZBIGNIEW KOSOWSKI - 2016-11-15 - Koby艂ka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BISTRO EUROPA MAGDALENA ANTONIEWICZ - 2017-06-26 - Wolsztyn (wielkopolskie)
x
PPHU "PAULA" - Agnieszka Zdanowicz - 2017-07-24 - D膮br贸wki (podlaskie)
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-07-06 - Gdynia (pomorskie)
Praca w zespole w sto艂贸wce wojskowej.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 4809 - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2018-03-05 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej indyskiej i tureckiej.Przygotowywanie kebab贸w, sos贸w, potraw.Obr贸bka surowca
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw
Firma Produkcyjno-Handlowa "Krokieciki u Jagienki" - 2016-03-24 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MEEA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - 艣niadania, obiady, przetwory mleczne. Udzia艂 w uk艂adaniu jad艂ospis贸w i przygotowywanie wg nich posi艂k贸w. Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych procedur膮. Utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych. Dbanie o powierzone sprz臋ty.Praca na czas okre艣lony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2018-01-18 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiebiorstwo Produkcyjno Handlowo-Us艂ugowe "SMAK" - 2017-01-09 - Brzeg (opolskie)
praca w garma偶erce
Katarzyna Olsza艅ska CYMES - 2017-12-14 - Pu艂awy (lubelskie)
Samodzielny kucharz, przygotowywaie potrwa, nadz贸r nad za艂og膮 kuchni
Diagnostyka, Mechanika Samochodowa, Lucyna 艢lazyk, J贸zef 艢lazyk Stara Wie艣 687 - 2018-03-15 - Limanowa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie sk艂adnik贸w oraz potraw z kuchni chi艅skiej
WENG LEE INDUSTRIES Sp.z o. o. Sp. K. - 2015-12-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)