KUCHARZ Cieszyn oferta pracy PHU Ekotradycja Bożena Duda-Oździńska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Cieszyn (śląskie)
Pracodawca: PHU Ekotradycja Bożena Duda-Oździńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bobrecka 15, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 13 zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cieszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cieszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: PHU Ekotradycja Bożena Duda-Oździńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Bobrecka 15, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Cieszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Cieszyn
Ulica pracodawcy: Bobrecka
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.12.2015
Data dodania oferty pracy: 14.08.2015
Oferta pracy ważna do: 31.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Udział w codziennych lekcjach tańca klasycznego, próbach i spektaklach z bieżącego repertuaru Opery Bałtyckiej.
OPERA BAŁTYCKA W GDAŃSKU - 2019-05-20 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja cateringu, organizacja imprez
Imperiale Magdalena Walczak - 2016-07-18 - Leszno (wielkopolskie)
Montaż urządzeń i instalacji sanitarnych.Praca na terenie woj. podlaskiego.
SKARSAN Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-02-28 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach. Możliwość zakwaterowania.
Bursztynowe Wzgórze Family Resort Mariusz Haratyk (Ośrodek "MUSZELKA") - 2015-10-21 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
1. Zapoznanie się ze strukturą przedsiębiorstwa2. Przyjmowanie towaru, układanie asortymentu3. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej4. Sporządzanie dokumentów, faktur, list obecności, przygotowywanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łyśniewo Sierakowickie (pomorskie)
praca w godz. 6-18
CENTRUM GINEKOLOGII, POŁOŻNICTWA I NEONATOLOGII W OPOLU - 2019-05-21 - Opole (opolskie)
Prowadzenie biura. Obsługa klienta. Prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowanie posiłków
Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie - 2018-06-25 - Dzietrzychowo (warmińsko-mazurskie)
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2019-01-25 - Zamość (lubelskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Płock (mazowieckie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
organizowanie biura firmy, sporzadzanie dokumentó dot. funkcjonowania firmy, gromadzenie i prztwarzanie informacji, obsuga sprzetu biurowego
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad obróbki żywności, znajomość zasad pobierania próbek żywności.Umowa o pracę na czas określony do 31.12.2019 r. w systemie dwuzmianowym w godz.: 6.00-14.00, 12.00-20.00 lub 7.30-15.30, 11.00-19.00 od pn. do nd.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2019-06-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
- przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Lepienie pierogów, cepelinówmile widziane osoby niepełnosprawneI zmiana godz. 7.00-14.30
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań z karty, zarządzanie magazynem surowcowym, zarządzanie zamówieniami surowców, kreowanie menu, dbanie o wizerunek restauracji;
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie obiadów, nadzorowanie pracy kuchni
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W LESZNOWOLI - 2016-10-03 - Lesznowola (mazowieckie)
wg stanowiska, oferta stażu dla osoby do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gostyń (wielkopolskie)
wg stanowiska
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2019-07-01 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2019-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Lublin (lubelskie)