KUCHARZ Dzietrzychowo oferta pracy Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: Dzietrzychowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-210 Dzietrzychowo, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dzietrzychowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bartoszycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sępopol
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bartoszycach
Adres pracodawcy:
11-210 Dzietrzychowo, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: bartoszycki
Gmina pracodawcy: Sępopol
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dzietrzychowo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bartoszycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 16.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw według standardów firmy, nadzór nad jakością przygotowywanych dań, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
- obsługa klienta- ekspozycja towarów w sklepie
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "GROT" J. GROT SP. JAWNA - 2018-04-04 - Starowa Góra (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puck (pomorskie)
Obsługa stoiska warzywa/owoce, dokładanie brakującego towaru, dbanie o czystość na stoisku;praca w Carrefour Pabianice, ul. Popławska; wynagrodzenie 12 zł/godz. - umowa zlecenie do 30.11.2016;
Gruppo Trade Service-Polska sp. z o.o. - 2016-08-31 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw, dbałość o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Rokietnica (podkarpackie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-12 - Większyce (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-02-04 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
wg stanowiska
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-02-24 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;- wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów mięsnych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,-poługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych uządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska - 2016-05-30 - Śmigiel (wielkopolskie)
według stanowiska
PAŁAC W PASZKÓWCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Paszkówka (małopolskie)
przygotowywanie zamówionych posiłków, prace kuchenne
Stół Rawicki Wiesław Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-08-28 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2018-07-24 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
WYyształcenie średnie, znajomość obsługi komputera.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Racibórz (śląskie)
obsługa pieca wypału cegieł, układanie i wyjmowanie cegieł z pieca oraz obsluga poziomu nawęglania pieca, praca fizyczna z uciążliwymi warunkami - wysoka temperatura i zapylenie
Zakład Ceramiki Budowlanej Cegielnia "Łąka" S.C. Maślorz Henryk, Chlebek Maria, Maśloarz Eżbieta - 2016-01-26 - Łąka (śląskie)
przygotowywanie surówek i sałatek, gotowanie zup i sosów, przygotowanie wyrobów mącznych smażenie mięs wieprzowych i drobiowych, zapoznanie się z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czystości na stanowisku pracy, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), posługiwanie się narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie warzyw, owoców, produktów spożywczych, przygotowanie potraw i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-01-12 - Jaworzno (śląskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Gotowanie plus robienie pizzy. Bardzo dobra organizacja pracy oraz wysoka kultura osobista. Umiejetnosc pracy w grupie.
Marek Bigaj GOSPODA BIGAJ - 2016-02-12 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolnośląskie)
analiza dokumentacji geodezyjnej
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Opole Lubelskie (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
Planowanie i koordynacja pracy w kuchni, zapoznanie się z jadłospisami i aktualną kartą menu, jak również sposobem przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)