KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Data publikacji: 2019-03-15
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Radoszowska 4c, 41-707 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
W przypadku, jeśli kandydat posiada wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - kucharz - doświadczenie mile widziane. W przypadku wykształcenia zasadniczego zawodowego (bez tytułu zawodowego) - wymagane min. roczne doświadczenie zawodowe. Wymagana książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Czempiela 48/15, 41-506 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: Czempiela
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2019
Oferta pracy ważna do: 04.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, KEBABÓW, DAŃ KUCHNI TURECKIEJ.
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-07-04 - Oława (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
XXX
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Stężyca (pomorskie)
przygotowywanie i w ydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie dań głownie z ryb, praca na półproduktach - mała karta gastronomiczna
BEATA CHRUPCZYŃSKA RESTAURACJA CASABLANCA - 2018-04-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONU; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI PO KONTAKT TELEFONICZNY;
RESTAURACJA KOTWICA DARIUSZ KOWALSKI - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchnii
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2016-08-05 - Łeba (pomorskie)
Produkcja pizzy, przygotowanie makaronów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (wolne od pracy poniedziałki); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-17, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
Klejenie pierogów, robienie makaronów, cepelinów, pielmieni, dań regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielna obsługa tokarki konwencjonalnej kłowej lub karuzelowej, wykonywanie obróbki skórowania, toczenia, toczenia wykańczającego średnio i małogabarytowych detali, wykonywanie pomiarów kontrolnych obrobionych detali.
Grupa Powen - Wafapomp S.A. - 2015-11-20 - Zabrze (śląskie)
PImontarz wykładzin
MKFlooring Marcin Kraszewski - 2018-04-06 - Kawęczyn (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Ustalanie grafików, sprawdzanie wykonywanej pracy, wykonywanie raportów, rozliczanie pracowników z odzieży roboczej.
Rosa Centr Sp. z o.o. - 2018-09-20 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci (głównie obiady).
DOM DZIECKA IM.OJCA ŚWIĘTEGO PIUSA XI W CHOTOMOWIE - 2018-10-29 - Chotomów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni. praca dwuzmianowa od 8:00-16:00 i od 16:00 do 00:00
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Łódź (łódzkie)
smażenie ryb, przygotowywanie potrawmiejsce wykonywania pracy Mikołajki -Smażalnia Rybwmagane doświadczenie w zawodziewynagrodzenie 15 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-03-22 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (małopolskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:przyjmowanie, ewidencjonowanie oraz rozdzielane korespondencji wpływającej do OR KRUS w Gdańsku, prowadzenie rejestrów korespondencji, elekrtoniczna ewidencja korespondencji wpływającej i wychodzącej, przyjmowanie od pracowników oraz ewidencjonowanie korespondencji nadawanej przez KRUS w Gdańsku, rozliczanie korespondencji, prowadzenie sekretariatu Dyrektora, sporządzanie obowiązującej sprawozdawczości z zakresu powierzonych obowiązków.
Kasa Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego O/R w Gdańsku - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość norm żywieniowych, przestrzeganie procedur punktow kontroli HACCP, fachowe, zgodne z zasadami przyrządzanie posiłków.
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-08-11 - Zgierz (łódzkie)
-przygotowanie miejsca pracy , przyjęcie towaru, produkcja asortymentu do sprzedaży( obróbka warzyw na surówki, obróbka mięs), przygotowanie dań do sprzedaży ( gotowanie, pieczenie, smażenie) sporządzanie zamówień towaru, dbałość o miejsce pracy ( czystość stanowiska ) tworzenie nowych pozycji do karty dań.
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2019-02-22 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
TEST ELŻBIETA KALISZEWSKA - 2016-02-17 - Kwidzyn (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Osoba zatrudniona na przygotowywanie posiłku w restauracji hotelowej. Praca na dwie zmiany, umowa na okres próbny.Kontakt z pracodawcą e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROCŁAW SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH;ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECKZA ZDROWIA DO CELÓW SANITRANO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, PRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)