KUCHARZ Świnoujście oferta pracy BEATA CHRUPCZYŃSKA RESTAURACJA CASABLANCA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań głownie z ryb, praca na półproduktach - mała karta gastronomiczna
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BEATA CHRUPCZYŃSKA RESTAURACJA CASABLANCA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Uzdrowiskowa 16, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań głownie z ryb, praca na półproduktach - mała karta gastronomiczna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: BEATA CHRUPCZYŃSKA RESTAURACJA CASABLANCA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Uzdrowiskowa 16, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Uzdrowiskowa
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Chorzów (śląskie)
Wymagana komunikatywność i zaangażowanie, znajomość j. rosyjskiego w stopniu komunikatywnym. Mile widziana znajomość j. angielskiego lub niemieckiego. Charakterystyka pracy: obsługa programu do obsługi zleceń i fakturowania, komunikacja z kontrahentami firmy. Kontakt z pracodawcą osobisty.
BROKERCARGO SP. Z O.O. - 2016-08-24 - Rybnik (śląskie)
biuro rachunkowe, księgowość
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Piaski (łódzkie)
praca w hotelu
PNTC POLSKA NAZIEMNA TELEWIZJA CYFROWA SPÓŁKA AKCYJNAAdres siedziby: - 2018-02-04 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, pilnowanie procedur HACAP ( wymagań sanitarnych)
PPRH "BRONOWO" SP. Z O.O BRONOWO - 2016-05-04 - Lutowiska (podkarpackie)
przygotowywanie posłków zgodnie z przepisami zbiorowego żywienia, podawanie ich klientom, utrymanie czystości i przestrzeganie przepisów bhp, SANEPID
SZYMON SZYMAŃSKI S-DECOR - 2016-06-24 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2017-08-04 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie składników oraz potraw z kuchni chińskiej
WENG LEE Sp.z o. o. Sp. K. - 2016-04-01 - Poznań (wielkopolskie)
zgodny ze st.
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2017-02-08 - Grabownica (dolnośląskie)
Produkcja i montaż mebli skrzyniowych - kuchnie, szafy itp
SIMO S.C. Z.MASSOCZY, A.MASSOCZYSIMO - 2016-12-16 - Rząska (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca na umowę zlecenie. ok.168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycyjność w godzinanch: 11:00-20:00, praca wg grafiku w weekendy (stawka godzinowa: 14 zł/godz. brutto). Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Boćki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gogolin (opolskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, kreowanie nowych dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. k. - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-02-14 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posilków według tardycyjnej receptury kurdyjskiej. Praca w godz.: 12-20. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Dyspozycja flotą, pozyskiwanie i obsługa klientów z Europy Zachodniej, organizacja pracy kierowców pojazdów, organizacja zleceń transportowych.
PHENIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
,
P.H.U. Sklep Spożywczo-Przemysłowy Niwińska Anna - 2016-02-17 - Puchaczów (lubelskie)
liczenie towarów w sklepach sieci handlowych, obsługa urządzeń do skanowania
kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
składanie form wtryskowych oraz składanie plasikowych elementów
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Police (zachodniopomorskie)
ustalanie karty dań i menu, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków , dopilnowywanie porządku, dbanie o czystość z uwzględnieniem zasad higieny pracujących w kuchni
DARIUSZ WOJNAROWSKI "DAG" REGIONALNE SMAKI - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni - przygotowywnie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "IWONA" SOŚNIE - 2015-12-01 - Sośnie (wielkopolskie)