KUCHARZ Zgierz oferta pracy 31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 norm 偶ywieniowych, przestrzeganie procedur punktow kontroli HACCP, fachowe, zgodne z zasadami przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2016-08-11
Lokalizacja: Zgierz (艂贸dzkie)
Pracodawca: 31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 norm 偶ywieniowych, przestrzeganie procedur punktow kontroli HACCP, fachowe, zgodne z zasadami przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgierz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgierz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁odzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 艁贸d藕, powiat: m. 艁贸d藕, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: m. 艁贸d藕
Gmina pracodawcy: 艁贸d藕
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁贸d藕
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Bogumi艂a Wieczorek
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁odzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu. Praca w systemie: 2 dni pracy - 2 dni wolne (zmiany po 12 godzin).
SHPAK FAMILY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wg stanowiska
O艣rodek Wczasowo-Rehabilitacyjny "Piramida II" 76-153 Dar艂owo ul. Jagiello艅ska 1-3 - 2017-06-08 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, potraw
T.P.艢 Sp.z o.o. - 2018-07-04 - Kotulin (艣l膮skie)
-
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2017-01-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Zambr贸w (podlaskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2017-03-24 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn iurz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
w/g stanowiska
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2016-10-19 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Brak danych
MDL SYSTEM SP. Z O.O. - 2017-08-21 - Borek Stary (podkarpackie)
Kuchniua w艂oska. Gotowanie oraz wypiek pizzy w艂oskiej. sprz膮tanie oraz zamawianie towaru. Praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-02-02 - Mur贸w (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
w/g potrzeb
Bar "Pod Filarami" Glibowska Agnieszka - 2018-03-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
kucharzOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: przygotowanie posi艂k贸w.Miejsce wyk. pracy: ul. A. Mickiewicza 15, 36-100 Kolbuszowa.Praca w godz: dwie zmiany, 8.30-15.30, 10-18.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Osoba zajmuj膮ca to stanowisko odpowiedzialna b臋dzie za: - dostarczanie us艂ug IS lub projekt贸w w spos贸b optymalny, skuteczne wywieranie nacisku na PMPM lub praktyki zarz膮dzania PMI Service, po to, aby maksymalizowa膰 wydajno艣膰 operacyjn膮, - aktywna wsp贸艂praca i budowanie relacji z klientami, dostawcami oraz partnerami serwisowymi we wszystkich aspektach 艣wiadczonych us艂ug lub projekt贸w, aby zapewni膰, 偶e 艂a艅cuch us艂ug obs艂uguj膮cy ko艅cowy koniec jest w stanie dopasowa膰 si臋 do obecnych i przysz艂ych potrzeb klient贸w, - prowadzenie wdro偶e艅 nowych us艂ug i/lub rozbudowy istniej膮cych us艂ug lub projekt贸w zgodnie z normami i procedurami PMPM lub PMI, w celu zaspokojenia obecnych i przysz艂ych potrzeb klient贸w, - monitorowanie i raportowanie jako艣ci us艂ug (stosuj膮c odpowiednie zasady zarz膮dzania us艂ugami PMI oraz inne metody) i proponowanie plan贸w udoskonale艅, aby poprawi膰 poziom us艂ug odpowiadaj膮cy potrzebom klient贸w, - zapewnienie zgodno艣ci z wszystkimi zasadami i wytycznymi PMI dotycz膮cych bezpiecze艅stwa i zgodno艣ci poprzez ocen臋 i wdro偶enie wymaga艅 IS Security (polityki, wytycznych), w celu zminimalizowania ryzyka zwi膮zanego z poufno艣ci膮, integralno艣ci膮 i dost臋pno艣ci膮 danych, - dokumentowanie wydatk贸w IS, w tym wydatk贸w inwestycyjnych, zgodnie z wymogami lokalnymi i PMI, - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z zarz膮dzaniem kosztami us艂ug i obci膮偶eniami zwrotnymi, a tak偶e regularne realizowanie kontroli bud偶etowych i prognozy koszt贸w w ci膮gu roku, - planowanie i zarz膮dzanie dostarczaniem doradztwa i innych us艂ug przez dostawc贸w zewn臋trznych i wewn臋trznych w celu zapewnienia spe艂nienia wymaganych poziom贸w us艂ug.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia gratis zakwaterowanie i wy偶ywienie.miejce pracy : Terka 11 km od Pola艅czyka
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2017-05-10 - Terka (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w wed艂ug ustalonych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poniatowa (lubelskie)
kontakt, obsluga klienta, przygotowanie posi艂k贸w z menu lokalu, znajomo艣膰 specyfiki kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przyrz膮dzanie potraw w ma艂ym punkcie gastronomicznym
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2017-06-07 - Ko艂o (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pracownikom pracuj膮cym w kuchni, dopilnowywanie zasad BHP w miejscu pracy
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2018-08-06 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. udzielanie informacji na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci itp.
Grill Bar Pizzeria Salitos Rafa艂 A艂ulis - 2017-02-27 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie mi臋s, obr贸bka termiczna warzyw, dbanie o porz膮dek na swoim stanowisku pracy, obr贸bka ryb, przygotowywanie deser贸w na bufety obiadowe, dbanie o porz膮dek w kuchni. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (kucharz), wymagane do艣wiadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres pr贸bny w dalszej kolejno艣ci pracodawca deklaruje podpisanie umowy o prac臋.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
Przyjmowanie zam贸wie艅 i przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Zamo艣膰 (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja i wypiek pieczywa.
Piekarnia "Hetma艅ska " K.WR脫BEL,J.JANKOWSCY,K.艢WIDNICKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-09-22 - Legionowo (mazowieckie)
jw.
BOQ BOGDAN CICHOCKI, JAKUB MITURA S.C. - 2017-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
- Obs艂uga klienta w zakresie fryzjerstwa damskiego oraz m臋skiego (strzy偶enie, modelowanie, koloryzaja, pasemka i inne).- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 10:00-18:00, 12:00-20:00 + soboty: 8:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe fryzjerskie lub wykszta艂cenie BEZ znaczenia, ale uko艅czony Kurs Fryzjerski. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 725-003-488) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Barbary 13, 40-053 Katowice).
"INNIEMAMOCNI" IZABELA GUSTOWSKA - 2016-11-10 - Katowice (艣l膮skie)
sta偶 dla os. 30+ praca w sklepie 1001 drobiazg贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)