KUCHARZ-SPRZEDAWCA Ko艂o oferta pracy TRAFART Kieszkowski Oktawian
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie potraw w ma艂ym punkcie gastronomicznym
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Ko艂o (wielkopolskie)
Pracodawca: TRAFART Kieszkowski Oktawian
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 3, 62-600 Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przyrz膮dzanie potraw w ma艂ym punkcie gastronomicznym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂o
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂o
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.06.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: TRAFART Kieszkowski Oktawian
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
WRZOSOWA 18, 62-600 Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie rekrutacyjne z pracodawc膮 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Ko艂o
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂o
Ulica pracodawcy: WRZOSOWA
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: ma艂a gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2017
Data dodania oferty pracy: 05.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu wed艂ug wewn臋trznych standard贸w. Zarz膮dzanie pozosta艂ym personelem kuchennym oraz dba艂o艣膰 o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
-Gotowanie zup, obiad贸w, sporz膮dzanie garma偶u, wydawanie posi艂k贸w,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowyanie posi艂k贸w tj. 艣niada艅, obiadokolacji, potraw z karty, deser贸w, ciast oraz sprz膮tanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygptowywanie posi艂k贸w dla go艣ci Hotelu "Tatry" na Polanie Zgorzelisko.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2017-07-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - 艢migiel (wielkopolskie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie wszystkich potraw oraz wprowadzanie nowych posi艂k贸w, da艅, przek膮sek.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w j臋zyku Wietnamskim ,organizowanie pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Celestyn贸w (mazowieckie)
zgodnie z zawodem i specjalno艣ci膮
BAR M.A.J. Joanna P臋czek - 2017-09-14 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu wg. zasad HACCP, czynno艣ci porz膮dkowe w kuchni, dokonywanie drobnych zakup贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸bka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Wykszta艂cenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, wymagane s膮 podstawowe umiej臋tno艣ci zawodowe oraz utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w. Pracodawca prosi o przesy艂anie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Sp贸艂ka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z kuchni arabskiej ( kufta, kebeb, ry偶 i makaron arabski, felefel,beklawa, szaszlyk), nadz贸r nad prac膮 wsp贸艂pracownik贸w, obsluga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, zamawianie produkt贸w do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
wyksz. zawodowe, osoba zarejestrowana w PUP, do 30 r/偶
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Odolan贸w (wielkopolskie)
praca na kuchni, robienie pizzy
LUNA 艁UKASZ OR艁OWSKI - 2016-04-20 - Ustjanowa Dolna (podkarpackie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru na p贸艂ki, dbanie o porz膮dek na terenie sklepu
P.W."OLI" Edyta 呕eromska - 2016-04-04 - Kr臋偶nica Jara (lubelskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2018-02-28 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2016-05-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
TUDOM Jacek Dziedzina - 2016-03-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
Ma艂gorzata Krajewska EURO-MAX - 2016-01-28 - Lus艂awice (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w, prowadzenie kuchni.
Przedsi臋biorstwo Zamek Kr贸lewski Mieczys艂aw Tycner - 2016-01-04 - Wschowa (lubuskie)
praca w magazynie,lokowanie towar贸w na rega艂ach, kompletowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie pos艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Zielonka (mazowieckie)
Prace porz膮dkowe na terenie siedziby sp贸艂ki, prace pomocnicze w melioracji, sprz膮tanie teren, wykonywanie rob贸t melioracyjnych, grabienie, koszenie.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Drzycim (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 REGIONALNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)