KUCHARZ Białe Błota oferta pracy BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem i specjalnością
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bracka 7, 86-005 Białe Błota, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem i specjalnością
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa na min. 2 lata
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białe Błota
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bydgoski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białe Błota
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 14.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Znajomość zagadnień gastronomicznych
Nazwa pracodawcy: BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 46, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv,skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
Nazwisko osoby zgłaszającej: Joanna Pęczek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2017
Data dodania oferty pracy: 13.09.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Produkcja konstrukcji metalowych i ich części.
ANKORA Sp. z o.o - 2018-06-18 - Skawina (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2015-10-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Prace kuchenne, sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (małopolskie)
Przygotowywanie pojazdu do naprawy mechnicznej, przygotowywanie pojazdu do wydania klientowi. Praca na umowę zlecenie z odprowadzeniem składki ZUS w godz. 7-20 według potrzeb.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej;
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krasnystaw (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Zabrze (śląskie)
jw.
OCHOTA S.C. Adam Banaszek, Artur Czarnocki - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
OBSŁUGA KLIENTA, SERWOWANIE LODÓW, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY, POMOC PRZY PRODUKCJI LODÓW;WYMAGANIA: OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: C.V NA MAIL marczakarolina (at) gmail.com
LODY KAROLINA MARCZAK - 2016-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji Vanessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-11-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań.
SALAHDINE Belkhir Ahmida - 2016-07-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posików, sałatek, surówek, zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni.
SIGO S.C. - 2017-12-15 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-11-28 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej: pierogi, naleśniki, kotlety, zupy tradycyjne
POLHOLDING ANNA POL - 2016-06-20 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-08-22 - Tarnowskie Góry (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
1.Przygotowywanie posiłków.2.Gotowanie.3.Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Łęczyca (łódzkie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków (Sanatorium)
Przedsiębiorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Spółka z o.o. - 2017-12-14 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca Górna (dolnośląskie)
-zgodnie z zawodem
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2015-12-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą. Utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czystość pomieszczeń kuchennych. Utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Pobieranie prób żywieniowych i właściwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Chęci do pracy. Wysokość wynagrodzenia ulegnie podwyższeniu po odbytym okresie próbnym. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
BAR WEGETARIAŃSKI MASALA ILONA DUDEK - 2017-05-29 - Rybnik (śląskie)