KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni. praca dwuzmianowa od 8:00-16:00 i od 16:00 do 00:00
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni. praca dwuzmianowa od 8:00-16:00 i od 16:00 do 00:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+ premia uznaniowaumowa o pracę na czas okres 3 lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość receptur kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 27.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-01-04 - Zakliczyn (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-03-01 - Gdańsk (pomorskie)
Umiejętność czytania z rysunku, rozpoznanie gatunku stali, znajomość obsługi maszyny tokarskiej. Wymagania: wykształcenie średnie - tokarz, kierunek monter konstrukcji stakowych, staż pracy 7 lat, znajomość języka ukraińskiego w stopniu podstawowym, umiejętność języka migowego.
WELDING TECHNOLOGY Marcin Domaszk - 2016-11-14 - Wejherowo (pomorskie)
Kucharz
Players Restauracja Beata Różańska - 2016-04-11 - Choszczno (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowywanie dań, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Wieluń (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbałość o czystość miejsca pracy, wiedza w zakresie HCCP
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni z wdrożonym HCCP.produkcja Żywności od podstaw do finalnego produktu.Obróbka wstępna warzyw i mięsa,praca w kuchni przy produkcji wyrobów macznych.sprzatanie pomieszczeń kuchennych
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-08-22 - Sulbiny (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
Odpowiedzialność za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciepłych i zimnych bufetów, zarówno przekąski i sałatki. Krojenie surowego mięsa i odpowiedzialność za pomieszczenia chłodnicze. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialność za właściwy stan części kuchennej, w szczególności w odniesieniu do LMHV lub standardów wewnętrznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z doświadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spełniająca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA Łukasz Gębka - 2017-06-26 - Boria (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,nadzór nad świeżością produktów,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań serwowanych w Zakładzie - pizza, kebab, dania mięsne
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Świebodzin (lubuskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych. Istnieje możliwość zakwaterowania.
Pałacyk Łąkomin Krzysztof Śmiglak - 2016-01-13 - Łąkomin (lubuskie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt osobisty z pracodawcą w Tczewie przy ul. Czyżykowskiej 67 (Restauracja "Kameralna").
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Górki Wielkie (śląskie)
samodzielne stanowisko kucharza
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2016-06-24 - Białystok (podlaskie)
Osoba sprzatająca w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 18 we Wrocławiu Miejsce pracy: Wrocław, ul. Poznańska Praca na 3/4 etatuKontakt kandydatów z pracodawcą: sp18 (at) sp18.wroc.pl, 717986924 Godzina zakończenia pracy: 21:00Sala B
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 18 - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta,obsluga kasy fiskalnej,dbałość o czystość na stanowisku pracy
KEBAB Beata Szczecińska - 2017-06-09 - Rakoniewice (wielkopolskie)
kucharz- imprezy okolicznościowe
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH s.c. - 2018-04-27 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Czary Gary Jedności Robotniczej 40 Głogów Wioletta Juszkiewicz - 2016-01-25 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-05-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posilkow
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wągrowiec (wielkopolskie)