KUCHARZ/ KUCHARKA Głogów oferta pracy Czary Gary Jedności Robotniczej 40 Głogów Wioletta Juszkiewicz
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: Czary Gary Jedności Robotniczej 40 Głogów Wioletta Juszkiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jedności Robotniczej 40, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Czary Gary Jedności Robotniczej 40 Głogów Wioletta Juszkiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Pl. Zwycięstwa 15, 59-305 Rudna, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Rudna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudna
Ulica pracodawcy: Pl. Zwycięstwa
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
"AJNA NOWA" Spółka Cywilna Halina Zapora, Janusz Zapora, Patryk Zapora, Katarzyna Korzus - 2017-08-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
znajomość kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wieluń (łódzkie)
wyrób i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sałatek i sosów
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ MASOWYCH
KAMIL ZAJĄCZKOWSKI FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA - 2016-03-31 - Niwna (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2016-10-13 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Żary (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
.
"CRL" Sp. z o.o - 2017-02-17 - Zwoleń (mazowieckie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywaniev mięs do0 marynaty, gotowanie zup, gulaszy, pierogów- praca w restaracji. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Pizzeria Gringos - 2015-11-13 - Ustka (pomorskie)
Szycie odzieży. praca w godz. 7 do 15.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Kraków (małopolskie)
praca przy produkcji mebli
Certfor Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Redzikowo (pomorskie)
Zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2017-07-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2017-12-18 - Łomża (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw w restauracji
Usługi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wańczyk - 2016-04-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami. Kontakt tel. 41 347 44 00
TEMPO B. P. Pasek sp. j. - 2016-06-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, praca także w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazdów,
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-08-19 - Radomierzyce (dolnośląskie)
wg stanowiska
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2016-04-12 - Kryspinów (małopolskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 zł netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2017-04-07 - Pszczółki (pomorskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2017-03-22 - Augustów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)