KUCHARZ Poznań oferta pracy Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2016-05-13
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto/msc. (w tym wynagrodzenie zasdanicze, premia, dodatek stażowy)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 2 lata
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność rozwiązywania bieżących problemów; wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne/podstawowe + przyuczenie do zawodu; dodatkowo: odpoiwedzialność, odporność na stres, dyspozycyjność, samodyscyplina; praca w godz. 4-12, 12-20
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, świadectwo pracy, inne dokumenty potwierdzające uprawnienia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 28.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obróbka wstępna surowców, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnnych, obsługa urządzeń gastronomicznyh.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żagań (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
realizacja zamówień w restauracji oraz zamówień cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czystość w miejscu pracy, pokazy sushi dla gości restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
wypiek pieczywa
Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Nekla - 2017-02-27 - Nekla (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy oraz mycie naczyń.
ARKADIA Hanna Suchowiecka - 2018-06-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
-wykonywanie podstawowych czynności w zakresie przygotowywania potraw-obsługa kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
wg programu stazu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (łódzkie)
zamawianie towaru, przygotowanie potraw typu grill, znajomość kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Wisła (śląskie)
oferta w ramach robót publicznych: nadzór,kontrola, naprawa maszyn i urządzeń linii technologicznej oczyszczalni ścieków, praca na wysokości.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Otwock (mazowieckie)
obsługa klienta, wykładanie towaru, utrzymanie czystości w mijscu pracy
Sklep Spożywczo-Przemysłowy "ANZAR" Lucyna Antkowicz Waplewo Wielkie - 2016-10-05 - Waplewo Wielkie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i ośrodku wypoczynkowym. Praca na dwie zmiany. Możliwość zakwaterowania i wyżywienia na koszt pracodawcy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe, Stanisław Węglarz - 2016-06-02 - Szczawnica (małopolskie)
Pomoc przy produkcji wędlin i rozbiorze półtusz zwierzęcych.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w gastronomii, może byc do przyuczenia
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Bucz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni tajskiej. Udział w tworzeniu karty menu. Opracowywanie receptur dań kuchni tajskiej.
FOOD PLANET SP. Z O.O. - 2016-03-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłku składającego się z dwóch dań dla uczniów szkoły.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-05-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w pierogarni
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Filetowanie ryb, przygotowywanie kuchni azjatyckiej. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe, staż pracy 2 lata, umiejętność filetowania ryb, znajomość kuchni azjatyckiej, posiadanie książeczki sanepidowskiej.
HAYABUSA s.c. - 2017-04-28 - Wejherowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
Wena Sport Factory Spółka Jawna M. Kaczmarek, S. Rybka - 2016-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji; praca w godz. 11.00-23.00 co drugi dzień
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-01-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Żagań (lubuskie)
prace ogólnobudowlane przy budowie domków jednorodzinnych
FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA JERZY MACIEJSKI - 2017-08-18 - Obora (dolnośląskie)
doświadczenie restauracyjne
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2016-03-15 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-08-11 - Żołynia (podkarpackie)