KUCHARZ Olsztyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-08-31
Lokalizacja: Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca na jedn膮 zmian臋 w godzinach mi臋dzy 11.00 a 22.00 do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Olsztyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Olsztyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 64b
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Dom Wypoczynkowy "MARIA"M.F. Sawiccy_Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-22 - D膮bki (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku w sto艂贸wce przedszkolnej
Le艣na Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - R膮czna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni khmerskiej z oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-08-31 - Suwa艂ki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
- zapoznanie sie z obs艂ug膮 urz膮dze艅 zak艂adowych,- pomoc przy uboju,- rozb贸r p贸艂tusz wieprzowych na elementy,- trybowanie 艂opatek, szynek, schab贸w i kark贸wek,- przygotowanie mi臋sa do produkcji wyrob贸w,- nadziewanie kie艂bas i innych wyrob贸w,- wieszanie wyrob贸w i szynek na kije w臋dzarnicze
MARIA SOJA PPHU - Zak艂ad Uboju Zwierz膮t Rze藕nych. Przetw贸rstwo Mi臋sne. - 2018-04-17 - Wola Rani偶owska (podkarpackie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na sur贸wki)4.Przygotowywanie mi臋s (rozbi贸r mi臋sa)5.Nauka sma偶enia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Sma偶enie na g艂臋bokim t艂uszczu7.Nauka komponowania da艅 na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅10.Samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi11.Powtarzanie podczas sta偶u wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi D贸艂 (pomorskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawc膮.
BASZTOWA S.C. MICHALSKI PAWE艁, HOD脫R MAGDALENA - 2018-05-08 - Rybnik (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug receptur. Praca w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-06-29 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
wydawanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe.
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-10 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Roboty budowlane przy wykonywaniu konstrukcji i pokry膰 dachowych. Oferta pracy dla os贸b do 30 r.偶. zarejestrowanych w PUP 艁a艅cut.
ZAK艁AD US艁UG LE艢NYCH MAREK FO艁TA W BUDACH 艁A艃CUCKICH - 2016-07-25 - Budy 艁a艅cuckie (podkarpackie)
Praca w reatauracji
Us艂ugi Kulinarne Andrzej Wi臋c艂aw - 2017-05-22 - Le偶ajsk (podkarpackie)
##zakres##
WIELKOPOLSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W POZNANIU - 2016-04-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca w kuchni cateringowej, realizacja zada艅 powierzonych przez Szefa Kuchni. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku od 5.00 do 13.00.Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 603 760 290, e-mail: biuro (at) wroclawskicatering.pl
Kanzeon Wroc艂awski Catering - 2018-08-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci wed艂ug okre艣lonych standard贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, pieczenie ciast oraz przygotowywanie tort贸w, deser贸w, cateringu.
AKUKU CAFE ILONA KAR脫LEWSKA - 2016-04-11 - Olesno (opolskie)
przygotowanie potraw, ciast, deser贸w itp
ACER Sp. z o.o. - 2017-06-09 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obr贸bka mechaniczna detali i kontrola wymiarowa oraz wizualna odlew贸w 偶eliwnych. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami pomiarowymi: suwmiark膮, 艣rednic贸wk膮, g艂臋boko艣ciomierzem.
"Odlewnia 呕eliwa Simi艅ski-Ordon" Sp贸艂ka Jawna - 2016-03-24 - Zawodzie (艣l膮skie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur 呕uraw - 2016-06-08 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE"KARABELA"SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-21 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
Pomoc w gospodarstwie,obs艂uga skanera, obs艂uga maszyn rolniczych, prace polowe, transport lokalny.Oferta pracy z艂o偶ona w celu uzyskania informacji starosty o braku mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
BERRYFARMS Konrad 艁uszczewski - 2017-05-05 - Falbogi Wielkie (mazowieckie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-05-18 - B艂a偶owa (podkarpackie)
-przygotowanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej zgodnie z receptur膮,-dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣膰i,-dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
AP Sp贸艂ka z o.o. - 2017-07-31 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia.
UNION PRO SILESIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-11 - Racib贸rz (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skarszewo (kujawsko-pomorskie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie da艅 a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zale偶no艣ci od dyspozycyjno艣ci (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i obr贸bka produkt贸w do konsumpcji, sma偶enie ryb. Praca w systemie tydzie艅 na tydzie艅. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)